Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pravda o vzťahu Winony Ryder a Keanu Reevesa! Ako to v skutočnosti je?
Zdielať na

Pravda o vzťahu Winony Ryder a Keanu Reevesa! Ako to v skutočnosti je?

Herci rozprávali o svojich spomienkach počas nakrúcania filmu Dracula, ale aj o ich najnovšej spolupráci.

Napriek tomu, že obaja herci nie sú klasickým typom pre romantickú komédiu, jedná taká sa teraz rúti do našich kín. Len prednedávnom sa na povrch dostalo, že Winona a Keanu môžu byť manželmi, nakoľko ich postavy počas nakrúcania filmu Dracula oddával pravý rímskokatolícky kňaz.

pinterest.com

To však bolo pred 26 rokmi. Čo k sebe naozaj cítia? “Ja proste milujem byť s ním. Moja láska je tvoja…” povedala Winona. “… a moja láska je tvoja,” odpovedal Keanu. Zjavne sa majú veľmi radi, aj keď v skutočnosti ide len o kamarátsku lásku, ich spojenie na plátne je veľmi silné.

“Stále som to tak cítila, ale teraz to ľudia môžu naozaj vidieť. Aj keď hráme svoje postavy,” pokračovala Winona.

Zaspomínali si aj na časy, keď natáčali Draculu. “Bola si ako v Dracula krajine. Ty a Gary Oldman ste si robili svoje veci. Ja som bol Jonathan Harker, bol som v úzadí… mal som asi jednu scénu,” priznal Keanu, no Winona tvrdí, že to nie je pravda.

forum.blu-ray.com

“Som jedna z tých, ktorí sa neradi sťahujú. Môj otec je zberateľ a ja mám k tomu tiež sklony. Nechávam si všetko. Mám aj denník, ktorý som len prednedávnom vytiahla a písala som tam o natáčaní filmu Dracula. Stálo tam: 'Vďaka Bohu za Keanua. Vďaka Bohu, že ho uvidím'. Bola som taká šťastná, keď si bol pri mne, pretože na pľaci bola tak trochu traumatizujúca nálada,” spomínala.

thecut.com

“S Keanuom sme si ešte posielali pár listov. On bol jeden z dvoch ľudí, ktorí ešte stále písali listy, keď sa objavil e-mail. On a Daniel Day-Lewis boli jediní, od ktorých som dostala reálne listy. Bolo to veľmi pekné. Ľudia to už dnes nerobia,” pokračovala Winona.

Táto dvojica tiež priznala, že sa stretnú aspoň raz za 2 roky na spoločnej večery. Je medzi nimi istá chémia, ktorá koniec koncov funguje aj v ich poslednom filme, v ktorom sú jediní dvaja ľudia, ktorých počujeme rozprávať. Snímka Cesta za láskou sa natáčala len 9 dní. 

;t=24s

“Dúfam, že s ním natočím čo najviac filmov,” odpovedala Winona na otázku, či by ešte chcela s Keanuom pracovať.

Najčítanejšie