Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dwayne Johnson už nie je najlepšie zarábajúcim hercom sveta! Kto ho predbehol?
Zdielať na

Dwayne Johnson už nie je najlepšie zarábajúcim hercom sveta! Kto ho predbehol?

Zdroj: profimedia.sk

Celkové zárobky desiatich najlepšie platených hercov tento rok dosiahli 748,5 milióna dolárov!

Najlepšie zarábajúcim hercom uplynulého roka je podľa magazínu Forbes George Clooney. Príjmy 57-ročného rodáka z Lexingtonu v Kentucky, ktorého magazín v júli označil aj za najlepšiu platenú celebritu, za obdobie od 1. júna 2017 do 1. júna 2018 predstavovali pred zdanením 239 miliónov dolárov (v prepočte zhruba 207, 79 milióna eur). Umelcove najväčšie príjmy plynuli najmä z predaja spoločnosti Casamigos zameranej na tequilu, ktorú spoluzakladal.

Na druhej priečke sa umiestnil Dwayne Johnson s 124 miliónmi dolárov. Jeho príjmy sa oproti vlaňajšku takmer zdvojnásobili.

Dwayne Johnson je v súčasnosti asi jednou z najväčších filmových hviezd a jedným z mála stále výnosných hercov. Napriek tomu Johnson nezabudol odkiaľ pochádza. Profesionálni wrestleri sú väčšinou športovci, ktorí najľahšie zo všetkých dokážu presedlať k f

Dwayne Johnson je v súčasnosti asi jednou z najväčších filmových hviezd a jedným z mála stále výnosných hercov. Napriek tomu Johnson nezabudol odkiaľ pochádza. Profesionálni wrestleri sú väčšinou športovci, ktorí najľahšie zo všetkých dokážu presedlať k filmovému priemyslu, vďaka kúskom a show, ktoré predvádzajú v ringu. Nikto to nedokázal lepšie ako Dwayne

pinterest.com

Tretie miesto má predstaviteľ Iron Mana z marvelovských komiksoviek Robert Downey Jr. s 81 miliónmi dolárov, štvrté jeho kolega Chris Hemsworth, ktorý stvárňuje superhrdinu Thora, s 64,5 miliónmi dolárov a prvú päticu najlepšie zarábajúcich hercov uzavrel Jackie Chan s 45,5 miliónom dolárov.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

profimedia.sk

​Do desiatky najlepšie zarábajúcich hercov sa tiež dostali Will Smith, Akshay Kumar, Adam Sandler, Salman Khan a Chris Evans. Mark Wahlberg, ktorý vlani zoznam najlepšie platených hercov dobyl, sa Top 10 tento rok vôbec nedostal.

Najčítanejšie