Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Anna Kendrick to na začiatku svojej kariéry nemala vôbec ľahké! Takto vyzerala ako 6-ročná!
Zdielať na

Anna Kendrick to na začiatku svojej kariéry nemala vôbec ľahké! Takto vyzerala ako 6-ročná!

Anna Kendrick je jednou z najznámejších a najúznavanejších herečiek dnešnej doby. Ako sa jej podarilo uspieť?

Okrem toho, že Anna tvrdo pracuje, takmer každý ju má rád najmä pre jej povahu. Hrala vo filmoch Twilight sága, Ladíme!, Príbehy z lesov a mnoho iných. Anna sa narodila v Portlande a svoju kariéru začala v miestnom divadle. Neskôr sa dostala aj na Broadway a tak stále cestovala medzi Portlandom a New Yorkom. 

imgur.com

Napriek tomu, že si mnoho ľudí myslí, že svoju kariéru začala filmom Súmrak, v skutočnosti začala hrať už v šiestich rokoch. Bolo to v divadelnej hre Annie. "Táto hra bola najlepšia! Byť malou bolo dobré a to, že som mohla kričať, sa mi tiež páčilo. Do všetkého, čo som robila v šiestich rokoch, som vložila príliš veľa energie, ale mala som jej dostatok," napísala vo svojej biografii. Po tom nasledovali ďalšie postavy na Broadwayi. 

"V desiatich rokoch som bola v jednej z najlepších kancelárii na Manhattane a spievala som pesničku z Annie. Môj hlas bol "väčší" ako ja. Naučila som sa melódiu a neznela som ako umierajúca mačka," píše ďalej. 

Neskôr sa ukázalo, že hranie v reklamách nie je pre ňu. Po rôznych konkurzoch jej agent rozhodol, že sa zamerajú len na divadlo, čo Annu nesmierne potešilo. Všetky však boli v New Yorku, čo znamenalo, že ju rodičia museli vo voľnom čase viesť až 6 hodín, len pre 10 minút strávených na konkurzre a absolvovať ďalších 6 hodín domov.

Keď mala 12 rokov dostala prvú úlohu na Broadwayi, čo však neznamenalo, že ju táto práca uživí. Plat bol veľmi nízky, vzhľadom na to, že jej otec musel byť celý čas v New Yorku s ňou len pre to, aby na ňu dával pozor. Tvrdá práca sa však vyplatila a priniesla jej nomináciu na Tony Awards.

pop.inquirer.net

V 17. rokoch hrala vo svojom prvom filme a o 5 rokov na to podpísala zmluvu na Twilight sagu. To sa jej veľmi vyplatilo, nakoľko bola súčasťou jednej z najväčších franšíz na svete, no v skutočnosti bola na natáčaní len pár týždňov. Po tomto nasledoval úspech s trilógiou Ladíme!, ktorá Anne veľmi chýba. "Cítim sa veľmi pyšná. Boli sme rozdielna skupina mladých žien. Vekovo sme si boli blízke, no mali sme rozdielne názory a náš humor bol veľmi odlišný. Cítila som sa veľmi šťastná," povedala.

imdb.com

Neskôr hrala Anna vo filme Lietam v tom s Georgom Clooneym. "Celý život som hrala stredoškoláčky. Konečne som sa cítila, že sedím pri stole s dospelákmi," prezradila o natáčaní tohto filmu. 

Najbližšie môžeme Annu vidieť vo filme Nebezpečná láskavosť po boku Blake Lively. Film má premiéru 13.9.2018. 

Najčítanejšie