Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herci z Terminátora po 34 rokoch opäť spolu na pľaci! Ako sa zmenili?
Zdielať na

Herci z Terminátora po 34 rokoch opäť spolu na pľaci! Ako sa zmenili?

Zdroj: pinterest.com

Arnold Schwarzenegger a jeho herecká kolegyňa Linda Hamilton spolu natáčajú pokračovanie Terminátora. Na Lindine narodeniny jej 71-ročný herec zablahoželal veľmi milým spôsobom.

Je to už šiesty film zo série Terminátor a minulý týždeň, práve počas nakrúcania, oslavovala Linda Hamilton svoje 62. narodeniny. Na jej počesť Arnold zverejnil fotografiu z ich predchádzajúceho natáčania z roku 1984 a taktiež zo súčasnosti. Pribudlo im síce pár vrások a Arnoldovi aj pár škrabancov na tvári, no táto dvojica vyzerá takmer rovnako a čo je hlavné, šťastne. 

https://www.instagram.com/p/BoND5Gol3wC/?utm_source=ig_web_copy_link

Všetko najlepšie mojej drahej priateľke Linde Hamilton. Jedna z mojich najobľúbenejších kolegýň, pravý chuligán a nádherné stvorenie. Teším sa, že sme znova spolu. 

people.com

Momentálne natáčajú spoločne v Maďarsku a Španielsku. Mnoho fanúšikov sa teší práve na Lindu. Naposledy hrala úlohu Sarah Connor v roku 1991. Nový film sa do kín dostane v novembri 2019 a režíruje ho Tim Miller, ktorý tiež režíroval snímku Deadpool. Režisér James Cameron, ktorý je aj Lindinym bývalým manželom, dohliada na celé nakrúcanie filmu. 

Najčítanejšie