Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zo známeho animáku bude seriál. Pozrite si ukážku!
Zdielať na

Zo známeho animáku bude seriál. Pozrite si ukážku!

Zdroj: wallpapersite.com

Fanúšikovia známej animovanej rozprávky Baby šéf sa majú na čo tešiť. Pre jeho veľký úspech sa totiž dočkajú pokračovaní v podobe seriálu.

The Boss Baby: Back in Business – tak znie anglický názov pre animovaný seriál, ktorý uvedie Netflix. Baby šéf s pomocou jeho staršieho brata a parťáka Tima pokračuje vo vedení spoločnosti Baby Corp, zatiaľ čo sa snaží nájsť rovnováhu medzi profesionálnym a súkromným životom moderného dieťaťa s kariérou. Seriál bude na Netflixe dostupný od 6. apríla.

schoolmum.net

Pôvodný film bol v kinách uvedený v roku 2017 a bol nominovaný na Oscara v kategórii Najlepší animovaný film. V anglickom znení sa hlasovo v hlavných úlohách predstavili Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow či Tobey Maguire. Spracovanie filmu prebehlo na základe rovnomennej knihy od autorky Marly Frazee z roku 2010.

Okrem seriálu však štúdio DreamWorks pripravuje aj pokračovanie tejto úspešnej rozprávky. Premiéru má naplánovanú na 26.3.2021. Do tej doby si musia deti vystačiť so seriálom, ktorý sa však možno slovenského dabingu nikdy nedočká.

Najčítanejšie