Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zac Efron stojí pred veľkou výzvou: Bude presvedčivý v úlohe sériového vraha?
Zdielať na

Zac Efron stojí pred veľkou výzvou: Bude presvedčivý v úlohe sériového vraha?

Zdroj: wyff4.com

V novom filme bude hrať Zac sériového vraha, ktorý lákal svoje obete na svoj príťažlivý výzor. Mnoho ľudí má však pochybnosti, či takúto náročnú úlohu Zac zvládne.

Ted Bundy bol známy sériový vrah, ktorý zabíjal ženy a využíval na to najmä svoj šarm. V pripravovanej snímke ho hrá Zac Efron, bývala hviezda štúdia Disney. Verejnosti sa to veľmi nepozdáva, najmä pre to, že sme ho doteraz nevideli v takejto serióznej úlohe.

pinterest.com

"Snažil som sa pracovať so Zacom už dlhší čas. Stále prekvapuje divákov, či už ide o jeho zvrat k vážnejším snímkam, ako vo filme Reportér, alebo ich baví v komédii Susedia na odstrel a kritici majú radi jeho mimoriadnu všestrannosť a rozsah. Nemôžeme byť viac nadšení, než sme teraz, keď ho vidíme hrať túto postavu," povedal producent filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

shared.com

Príbeh ukazuje kriminálnu činnosť Teda Bundyho, ale z pohľadu jeho priateľky Elizabeth, ktorú hrá Lily Colins. Z filmu už unikli aj prvé fotografie a je naozaj zaujímavé vidieť Zaca v takejto úlohe. Koniec koncov mu dopomohol aj jeho vzhľad, keďže Ted Bundy najprv ženy zviedol a potom ich zabil. Vo filme sa objaví aj hviezda seriálu Teória veľkého tresku - Jim Parsons. 

shared.com

"Nebol osobou, ktorú by sme mali oslavovať. Film rozpráva príbeh a tak trochu aj to, ako bol svet očarený šarmom tohto muža, ktorý bol diabolský. Bola sranda to robiť a objavovať takúto realitu. Túto úlohu som si však domov neniesol. Nemusel som nikomu robiť žiadne čudné veci, aby som sa vžil do tejto postavy. Toto je iný druh filmu," povedal Zac.

shared.com

Ted Bundy bol obvinený z vraždy počas divokého súdneho pojednávania hneď po tom, čo na súde požiadal svoju ženu o roku a ona povedala áno. Film bude odpremiérovaný na filmovom festivale Sundance, ktorý odštartuje 24. januára. Zatiaľ však nie je jasné, kedy sa dostane aj do našich kín. 

Najčítanejšie