Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rami Malek reaguje na svoju prvú nomináciu na Oscara: ,,Je to niečo, čo nikdy nečakáte!"
Zdielať na

Rami Malek reaguje na svoju prvú nomináciu na Oscara: ,,Je to niečo, čo nikdy nečakáte!"

Bohemian Rhapsody trhal rekordy v kinách, film ocenili aj na Zlatých glóbusoch a teraz získal 5 nominácií na Oscara. Čo na to hviezda filmu - Rami Malek?

"Rozmýšľal som o Freddieho otrasoch a výchove v živote. Tento konfliktný muž sa dostal do Londýna ako veľmi mladý. Vtiahol ho úplne nový svet a nevedel, ako doňho zapadnúť alebo ako sa v ňom identifikovať. Všetko sa to spolu varilo, až kým to nevybuchlo," povedal Rami o postave Freddieho Mercuryho, jedného z najuznávanejších muzikantov vôbec. Aj vďaka nemu je teraz Rami nominovaný na najprestížnejšiu cenu vo svete filmu. 

pinterest.com

Rami Malek sa práve nachádzal v Paríži, keď sa dopočul o svojej nominácii na Oscara. "Neuvedomil som si, že to je dnes, pretože sa snažím nepýtať sa, kedy sú tieto vyhlasovania. Som pracovne v Paríži, je krásny zasnežený deň, takže to, čo sa deje je úplne čarovné. Je to niečo, čo nikdy nečakáte. Je to vzdialený sen, o ktorom herci dúfajú, že sa do určitej miery splní. Je to celkom radosť," priznal sa. 

Billboard.com

Pravdou však je, že Rami získal za svoj výkon aj Zlatý glóbus a tak väčšina ľudí túto nomináciu očakávala a fanúšikovia sa rovnako nevedia dočkať, ako dopadne pri tomto odovzdávaní cien. "Ďakujem Akadémii za to, že môžem byť medzi najlepšími. Tento rok tam je naozaj veľa neuveriteľne dobrých hercov a ja som tam s nimi a tento film si vedie naozaj dobre. Je nominovaný na najlepší film roka. Som veľmi pyšný na prácu odvedenú na tejto snímke," pokračoval. My sme veľmi zvedaví, ako Rami nakoniec na Oscaroch dopadne.

Súvisiace články

Najčítanejšie