Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zriedkavé fotky detí celebrít: Tieto hviezdy si svoje súkromie dôverne strážia!
Zdielať na

Zriedkavé fotky detí celebrít: Tieto hviezdy si svoje súkromie dôverne strážia!

Niektoré hviezdy, ako napríklad Kate Hudson či Angelina Jolie vôbec nemajú problém ukazovať svoje deti na sociálnych sieťach alebo premiérách rôznych filmov. Potom sú tu také hviezdy, ktoré tváre svojich detí ukazujú len minimálne, no niektorým fotografom sa ich predsa len podarilo zachytiť.

Amanda Seyfried a Thomas Sadoski 

dailymail.co.uk

Tento herecký pár má domá malé dvojročné dievčatko, no jeho tvár ešte nikdy neukázali. Amanda len tento august pridala fotku, na ktorej je spolu s dcérkou po príchode do práce, no do tváre jej nie je vidieť. 

people.com

Blake Lively a Ryan Reynolds

Hoci Blake a Ryan svoje deti neskrývajú úplne, ich sociálne siete nimi vôbec nie sú preplnené. Postavili sa k celej veci veľmi rozumne a deti ukazujú, len keď musia. Ich dve dievčatká, štvorročná James a dvojročná Inez sa čoskoro dočkajú ďalšieho súrodenca, nakoľko je Blake momentálne znova tehotná. 

people.com

​Katie Holmes a Tom Cruise

U Katie je známe, že sa s malou Suri premáva po uliciach New Yorku, no na jej Instagrame by ste ju hľadali len ťažko. U Toma sa to hodnotí ešte ťažšie, nakoľko jeho sociálna sieť je zameraná len pracovne. 

people.com

​Megan Fox a Brian Austin Green 

eonline.com

Noah, Bodhi a Journey River sa na Instagrame svojej slávnej mamky neobjavujú často, no keď sa tak stane, sú to takéto milé fotky, ako je táto. 

people.com

​Halle Berry 

Pokiaľ ide o pridávanie fotiek svojich detí, Halle je veľmi kreatívna. Fotí ich len z boku alebo zozadu. "Veľmi tvrdo bojujem, aby som ochránila ich súkromie. Chcem len, aby ich životy patrili im," povedala v jednom z rozhovorov. 

people.com

​Kristen Bell a Dax Shepard 

glamour.com

​Kristen nemá vôbec žiaden problém zakrývať tvár svojich detí emoji alebo fotiť ich od chrbta. Samozrejme, takmer ku každej fotke pridá vtipný popis. Presne tak, ako sa to na ňu hodí. 

people.com

​Mindy Kalling 

Komediálna herečka a scenáristka Mindy Kalling si dáva pozor na to, aby jej fotky boli zaujímavé, no zároveň neodhaľovali tvár jej dcéry Katherine. Zatiaľ jej to ide veľmi dobre. 

people.com

​Nicole Kidman a Keith Urban 

Jej rodina je pre ňu všetkým, a preto si ju starostlivo chráni. Jej dcéry Faith Margaret and Sunday Rose uvidíte preto len tak, ako pri väčšine hviezd - odzadu. 

people.com

Najčítanejšie