Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Na svet prišiel nový Joker: Čo o ňom vieme a bude lepší ako ten od Heatha Ledgera?
Zdielať na

Na svet prišiel nový Joker: Čo o ňom vieme a bude lepší ako ten od Heatha Ledgera?

Zdroj: Collider

Vyberte si v ankete svojho najobľúbenejšieho Jokera.

Príbeh o odvážnom úhlavnom nepriateľovi Batmana, Jokerovi, príde do kín už čoskoro a opäť pôjde o tragický a zároveň desivý film. Tentokrát v hlavnej úlohe uvidíme herca Joaquina Phoenixa, ktorý zdá sa podľa prvej ukážky, ukáže aj smutnú tvár tohto darebáka.

Príbeh zachytáva obdobie začiatkom osemdesiatych rokov a ukáže nám ako sa z Jokera stal bláznivý zločinec. Po boku Joaquina Phoenixa uvidíme vo filme Zazie Beetz, Francesu Conroy a Roberta De Nira.

MOVIECLIPS

Už mnoho legendárnych hercov stvárnilo túto postavu a vždy išlo len o tie najväčšie špičky! Ktorý bol váš najobľúbenejší?

Jared Leto

Jaredovi táto rola veľmi nesadla. Jokera stvárnil vo filme Jednotka samovrahov a mnohých, inak vynikajúci herec, vtedy sklamal.

Cesar Romero

Humor pôvodného televízneho seriálu Batman z roku 1966 je nepopierateľný. Jeho žáner nie je vážny a herecký výkon Cesara Romera k nemu zapadá. Koniec koncov, pre túto rolu si odmietol oholiť aj fúzy.

Jack Nicholson

Voľba Tima Burtona obsadiť do postavy zloducha Jacka Nicholsona vo filme z roku 1989 dopadla dobre. Nicholson sa totiž v tejto role našiel. Rovnako ako Romero, aj Nicholson sa s touto úlohou pohral, no na rozdiel od Romera je Nicholsonov Joker oveľa nebezpečnejší.

Heath Ledger

Premena Heatha Ledgera do Temného rytiera je elektrizujúca. Ledger myslel na dve dôležité veci: Joker je nielen zábavný, ale aj veľmi desivý. Mnohý ho považujú za zatiaľ najlepšieho Jokera vôbec. Uvidíme ako si s touto postavou poradil Joaquin Phoenix.

​Film príde do slovenských kín 3.10.2019, medzitým si pozrite prvú ukážku:

Súvisiace články

Najčítanejšie