Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Scarlett Johansson pre úlohu Čiernej vdovy trénovala ako o život: Čo všetko podstúpila?
Zdielať na

Scarlett Johansson pre úlohu Čiernej vdovy trénovala ako o život: Čo všetko podstúpila?

Zdroj: hollywoodreporter.com

Osobný tréner Scarlett Johansson vysvetlil, ako sa pripravuje aj na svoj samostatný film.

Scarlett sa chcela údajne čo najviac priblížiť postave, ktorú hrá vo filme Avengers: Endgame. O Čiernej vdove sa však pripravuje aj samostatný film, v ktorom musí byť Scarlett v špičkovej forme. 

hollywoodreporter.com

"Našou inšpiráciou pre Čiernu vdovu bola Linda Hamilton z Terminátora 2, avšak bez tých cigariet a s viac ako štyrmi hodinami spánku," povedal Scarlettin tréner, ktorý trénoval už také hviezdy ako Ryan Gosling či Sebastian Stan. 

vanityfair.com

Podľa všetkého sa v tréningoch viac sústredili na techniku a trénovali tak, ako keby sa pripravovali na súťaž. Jej tréning sa skladal z plyometrie, jógy, pilatesu, olympijského vzpierania, cvikov s kettlebell a gymnastiky. Každý tréning sa začínal precvičovaním pohyblivosti a nasledovali jednotlivé okruhy. "Necvičili sme len pre to, aby sa jej zmenilo telo, ale aj pre to, aby sa jej zmenilo myslenie," pokračoval tréner. Scarlett vie aj vďaka tomu urobiť mŕtvy ťah so 111 kilami. Takto cvičila 4-5 ráz do týždňa a začínala o šiestej ráno ešte predtým, než sa zobudila jej dcéra. 

hollywoodreporter.com

Ak sa vám cvičenie zdá namáhavé, Scarlettina diéta bola minimálne rovnako náročná. Striedala dni, počas ktorých mala vysoký príjem karbohydrátov a nízky príjem tukov s dňami, keď mala vysoký príjem proteínov a nízky príjem cukrov. Scarlett mala každý deň minimálne 12 hodinovú hladovku a v niektoré dni to bolo až 14-15 hodín, záležalo to od dĺžky nakrúcania. Táto 34-ročná herečka to dodržiavala vyše roka. "Som teraz silnejšia a schopnejšia, než som bola pred desiatimi rokmi, čo je úžasné," povedala. To všetko však stálo za námahu, pretože v Avengers: Endgame je naozaj v tej najlepšej forme. 

Súvisiace články

Najčítanejšie