Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
To je ale číslo! Neuveríte, koľko hodín strávili diváci Netflixu sledovaním filmov Adama Sandlera!
Zdielať na

To je ale číslo! Neuveríte, koľko hodín strávili diváci Netflixu sledovaním filmov Adama Sandlera!

Zdroj: Variety

Super správa pre fanúšikov komédie: Adam Sandler natočí pre Netflix 4 ďalšie filmy! Na aké snímky sa môžeme tešiť?

Hviezda filmu Uncut Gems, Adam Sandler, sa spojila so streamingovým gigantom Netflix, aby pre nich natočil štyri nové filmy. Produkcie sa chopí spoločnosť Happy Madison Productions.

Medzi týmito filmami bude aj jeden animovaný, ktorý Sandler nielen napíše a vyrobí, ale bude v ňom aj účinkovať.

Entertainment Tonight

​Predstavitelia Netflixu povedali: „Naši diváci milujú filmy od Adama Sandlera. Od roku 2015 strávili ohromných dve miliardy hodín sledovaním jeho filmov, čo dokazuje, že neexistuje nič také, ako príliš veľa Sandlera.“

​Prvá snímka vyjde koncom tohto roka a bude to rodinný film s názvom Hubie Halloween. Okrem Adama si v nej zahrajú Kevin James, Maya Rudolf, Ray Liotta, Shaquille O’Neal, Julie Bowen, Rob Schneider, Kenan Thompson, Noah Schnapp a Steve Buscemi. Aj keď o filme nie je zatiaľ veľa známe, od tvorcov sme sa dozvedeli, že film má byť o dobromyseľnom, ale výstrednom dobrovoľníkovi z miestnej komunity, ktorý sa ocitne v centre skutočnej vraždy uprostred Halloweenskej noci. Napriek svojej oddanosti rodnému mestu a jeho legendárnej oslave Halloweenu, je Hubie Dubois postavou výsmechu pre deti i dospelých.

Súvisiace články

Najčítanejšie