Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
"Ak by sa Priatelia nakrúcali dnes, jedna vec by bola určite inak!" Priznala jedna z hviezd tohto seriálu!
Zdielať na

"Ak by sa Priatelia nakrúcali dnes, jedna vec by bola určite inak!" Priznala jedna z hviezd tohto seriálu!

Zdroj: variety.com

Lisa Kudrow si uvedomuje, že v Priateľoch je málo diverzity.

Herečka, ktorá hrala obľúbenú Phoebe počas desiatich sérií, pre The Sunday Times priznala, že ak by sa Priatelia nakrúcali v súčasnosti, bolo by to úplne iné a určite by nešlo o čisto belošské obsadenie. 

Vrátane Phoebe, všetkých 6 hlavných postáv a väčšina ich kamarátov boli belosi. Samotná Lisa však priznáva, že seriál by mal byť ako časová kapsula a nemali by sme hľadať to, čo urobili zle. Lisa si tiež uvedomuje, že v niektorých veciach bol seriál nadčasový. Išlo hlavne o situáciu, keď Ross vychovával svoje dieťa so svojou ex-manželkou, ktorá bola lesbička. "V tom čase to bolo veľmi progresívne," priznala.

pt.fanpop.com

Jej vyjadrenie prišlo po tom, ako jej kolega David Schwimmer, predstaviteľ Rossa, pre The Guardian priznal, že už v tej dobe si uvedomoval, že seriálu chýba diverzita a práve on stál za rozhodnutím, že Ross bude randiť so ženou inej farby pleti. "Jedna z prvých priateliek, ktoré som v šou mal, bola azijatka a potom som randil s afro-američankou. Bolo to najmä vďaka tomu, že som tvorcov k tomu prinútil," povedal David. Možno pri dlho očakávanej stretávke, ktorú bude mať na svedomí HBO Max, sa o tomto probléme dozvieme niečo viac. 

Najčítanejšie