Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lily James spôsobila škandál v Hollywoode: Aféra so ženatým kolegom skončila prekvapivo!
Zdielať na

Lily James spôsobila škandál v Hollywoode: Aféra so ženatým kolegom skončila prekvapivo!

Takéto rozuzlenie by ste asi nečakali.

Lily James, 31-ročná britská herečka, sa údajne počas karantény chcela vrátiť k jej bývalému, Mattovi Smithovi. Pred pár týždňami však bola videná s ďalším kolegom - Chrisom Evansom. Všetci si mysleli, že to dajú dokopy, no zdá sa, že všetko je inak. Lily si užívala dovolenku v Ríme s 50-ročným hereckým kolegom. 

Dominic West hral s Lily ešte v roku 2011 na divadelných doskách v dráme Othello, teraz spolu hrajú v minisérii The Pursuit Of Love, ktorá sa začala nakrúcať v júli. Vášnivé bozky v Ríme však neboli súčasťou nakrúcania. Dominic a Lily v skutočnosti trávili čas v Ríme a vyzerá to medzi nimi veľmi romanticky. To by však nebol problém, ak by nebol Dominic od roku 2010 ženatý s Catherine FitzGerald. Nevedno, čo sa stalo, no na fotkách s Lily obrúčku nemá. Dominic má s Catherine 4 deti. 

dailymail.co.uk

Lily spolu s Dominicom obdivovali pamiatky a zašli aj na obed s ich spoločnou manažérkou Angharad Wood. 

dailymail.co.uk

Dominicova manželka po pozretí fotiek bola údajne úplne zničená, pretože si myslela, že ich manželstvo je bezproblémové. "Catherine sa snaží dovolať Dominicovi, ale neodpovedá jej. Je úplne šokovaná a nevie, čo sa deje. Mali sa radi, takže sa to stalo z ničoho nič. Myslí si, že ich manželstvu je koniec. Musia sa však porozprávať. Ona zatiaľ nevie, čo má povedať," vyjadrila sa za Catherine ich rodinná priateľka hneď po tom, čo fotky uzreli svetlo sveta. 

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

Všetko však nabralo zvláštny zvrat. Dominic sa z Ríma vrátil domov k manželke a ihneď zvolali malú tlačovú konferenciu pred ich domom, na ktorej sa pobozkali. "Naše manželstvo je silné a ešte stále sme spolu," stálo na oficiálnom vyjadrení, ktoré rozdávali novinárom a bolo podpísané oboma manželmi. Čo sa naozaj stalo vedia asi len oni traja...

thesun.co.uk

metro.co.uk

Najčítanejšie