Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Margot Robbie ako Barbie: Toto vás pritiahne do kina!
Zdielať na

Margot Robbie ako Barbie: Toto vás pritiahne do kina!

Vitajte vo svete plastových bábik.

Režisérka Greta Gerwig a herečka Margot Robbie prinesú do kín film o najznámejšej hračke od Mattela - Barbie. Jej Kena si zahrá Ryan Gosling. Detaily o filme sú zatiaľ držané v tajnosti a to sa týka najmä deja snímky. 

Margot priznala, že film jej prináša mnoho nostalgie. "Ľudia počujú Barbie a myslia si, že vedia, o čom ten film bude. Potom počujú, že Greta Gerwig píše scenár a režíruje túto snímku a pomyslia si, že sa možno mýlili," povedala Margot. Greta píše scenár aj s jej bývalým manželom Noahom Baumbachom. K Margot a Ryanovi sa do obsadenia pridajú aj America Ferrera, Kate McKinnon, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera či Will Ferrell. 

Simu Liu, Issa Rae a Will Ferrell

ew.com

Barbie prichádza do kín v júli 2023, momentálne sa nakrúca v Londýne. O filme sa začalo hovoriť už v roku 2014 a hlavnú postavu mala pôvodne hrať Amy Schumer. Snímka sa mala točiť okolo Barbie, ktorá si uvedomila, že nechce patriť do umelého sveta, v ktorom žije. Schumer sa úlohy vzdala v roku 2017, neskôr ju nahradila Anne Hathaway, no jej to tiež nevydržalo dlho. V roku 2019 film od Sony prebralo štúdio Warner Bros. O čom si myslíte, že nakoniec tento film bude? 

Najčítanejšie