Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Scény pre dospelých v detských rozprávkach: Všimli ste si tieto dospelácke vtipy?
Zdielať na

Scény pre dospelých v detských rozprávkach: Všimli ste si tieto dospelácke vtipy?

Tí z vás, ktorí si mysleli, že rozprávky sú len pre deti, sa veľmi mýlia. V kreslených filmoch totiž častokrát nájdeme aj scény, ktoré deti absolútne nechápu a sú určené len pre dospelých.

Ľadové kráľovstvo 2 

Táto obľúbená rozprávka ukrýva jednu kontroverznú scénu. Kristoff sa nahodí do obleku, aby očaril Annu a práve preto nastala reakcia, ktorá deťom môže pripadať síce ako nevinná poznámka, no niektorí dospelí sa v kine nestačili čudovať. Anna totiž Kristoffa pobozká, prejde mu cez vlasy a povie mu, že sa jej aj tak viac páči, keď má na sebe niečo kožené. Kristoff sa zahanbí a neisto usmeje. 

brightside.me

Zootropolis 

Keď sa Judy a Nick dostanú do nudistického klubu, chuderka zajačica nevie, kam sa má pozerať a cíti sa extrémne zahanbene. Samozrejme, prefíkaná líška si jej reakciu veľmi užíva. 

brightside.me

​Tarzan 

Keď v tejto rozprávke Jane kreslí Tarzana, vysvetľuje jej otcovi, ktoré veci sa mu na ňom zdali nezvyčajné. "A jeho oči boli také intenzívne a sústredené... nikdy som také oči nevidela," povedala. Jej otec si všimol, že Jane k Tarzanovi začína niečo cítiť a opýtal sa jej, či ju pri kreslení nemá nechať radšej samu.

brightside.me

​Hotel Transylvánia

Keď neviditeľný muž vyliezol z bazéna, povedal svojim kamarátom, že voda je studená a nemajú ho preto súdiť. Ďalší z vtipov, ktoré pochopia len dospelí. 

brightside.me

​Shrek 2 

Hneď ako sa Princ Krasoň dostane do veže, kde mala byť uväznená Fiona, nájde tam vlka, ktorý si prezerá prasnice v plavkách v časopise Pork Illustrated. 

brightside.me

​Autá 

Po pretekoch prišli za Bleskovým McQueenom dvojičky Mia a Tia, ktoré boli jeho veľké fanúšičky. Zdvihli sa na svojich kolesách a ukázali mu svoje svetlá. To však malo naznačovať situáciu, keď fanúšičky na rockových koncertoch dvíhajú tričká.

brightside.me

Najčítanejšie