Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Chlapček zachránil svoju malú sestru pred útokom psa: Chris Evans mu za jeho statočnosť poslal TOTO!
Zdielať na

Chlapček zachránil svoju malú sestru pred útokom psa: Chris Evans mu za jeho statočnosť poslal TOTO!

Zdroj: noosaonlinenews.com.au

Nie všetci superhrdinovia nosia kostýmy, plášte a masky. Len 6-ročný chlapec je toho dôkazom.

Jeden superhrdina posiela pozdrav druhému. Tak to vyzerá na videu, v ktorom Chris Evans v mene Captaina America oslovuje malého chlapca Bridgera Walkera a chváli ho za jeho statočnosť. Bridger zachránil svoju mladšiu sestru pred útokom psa a vyšiel z toho s viac ako 90 štichmi. 

O Bridgerovi ste mohli počuť zo sociálnych sietí, kde sa strhla vlna tlaku na hercov, ktorí hrajú superhrdinov, aby chlapčekovi poďakovali za jeho statočnosť. Chris Hemsworth, predstaviteľ Thora, tak urobil cez príbeh na Instagrame, pridali sa aj Mark Ruffalo, Anne Hathaway či Brie Larson, no Chris Evans to posunul o niečo ďalej. 

https://twitter.com/ChrisEvans/status/1283736235756924928?s=20

"Viem, že si to za posledné dni počul už veľakrát, no poviem ti to aj ja - chlapče, si hrdina! To, čo si urobil bolo odvážne a nesebecké. Tvoja sestra je šťastná, že má takého veľkého brata. Tvoji rodičia na teba musia byť pyšní," povedal vo videu Chris. Predstaviteľ Captaina America chce chlapcovi poslať originálny štít superhrdinu, ktorého vo filmoch predstavuje. "Buď takým mužom, akým si teraz - potrebujeme ľudí ako si ty. Viem, že liečba môže byť ťažká, no podľa toho, čo som videl, nie je nič, čo by ťa zastavilo" pokračoval Chris. Chlapček sa síce bude zotavovať ešte dlho, no v očiach celého sveta je hrdinom, ktorého naozaj potrebujeme.

Najčítanejšie