Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Toto je 6 trapasov, ktoré sa stali počas odovzdávania prestížnych cien v Hollywoode!
Zdielať na

Toto je 6 trapasov, ktoré sa stali počas odovzdávania prestížnych cien v Hollywoode!

Je jedno, koľko máte na účte peňazí, trápne situácie sa stávajú každému.

1. Ben Stiller mal odovzdávať cenu za najlepší make-up a vlasovú úpravu. Herec sa však rozhodol, že to posunie ešte ďalej a nechal sa preprobiť na postavu z filmu Avatar. Ľudia v hľadisku však veľmi nevedeli, ako na to majú reagovať a vidieť to môžete aj na niektorých tvárach. 

2. Jedna z najelegantnejších herečiek súčasnosti prekvapila na Oscaroch v roku 2017. Hoci sa nedá povedať, že ide o trapas, no stala sa nezvyčajná vec, ktorú si diváci najmä pri televíznych obrazovkách hneď všimli a jej tlieskanie sa stalo virálnym. Ukázalo sa, že Nicole v tú noc tlieskala preto tak zvláštne, lebo mala požičaný drahý a veľký prsteň, ktorý nechcela zničiť. 

3. Speváčka a herečka Björk na červenom koberci zniesla vajce. Stalo sa to na Oscaroch v roku 2001. Na toto odovzdávanie prišla v šatách, ktoré pripomínali labuť a k nim mala kabelku v tvare vajca, ktorá jej na červenom koberci spadla a vyzeralo to tak, ako keby zniesla vajce. 

brightside.me

​4. V roku 2013 moderoval odovzdávanie Oscarov herec Seth MacFarlane, no jeho vtipy boli veľmi zvláštne. V jednom momente to však dotiahol ešte ďalej, keď spieval pesničku We Saw Your Boobs, v ktorej menoval herečky v miestnosti a filmy, v ktorých ste mohli vidieť ich prsia. 

5. John Travolta si poplietol meno svojej hereckej kolegyne a namiesto Idiny Menzel predstavil Adele Dazeem. Kto to je, netuší naozaj asi nikto. 

brightside.me

​6.  Toto tu nemôže chýbať. Ide o jednu z najväčších chýb v histórii Oscarov. Stalo sa to v roku 2017, keď namiesto víťazného filmu Moonlight, bol vyhlásený film La La Land. Najhoršie na tom bolo, že tvorcovia filmu La La Land už začali svoju ďakovnú reč, keď zistili, kto je skutočný víťaz. 

Najčítanejšie