Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Celebrity, ktoré opustili Hollywood a teraz ich nájdete v bežnej práci!
Zdielať na

Celebrity, ktoré opustili Hollywood a teraz ich nájdete v bežnej práci!

Nie každá kariéra trvá celý život. Pochopili to aj tieto hviezdy a vrátili sa k normálnejším povolaniam.

Tara Reid 

Vidieť sme ju mohli vo filmoch ako Big Lebowski či Prci, prci, prcičky, no momentálne Tara vedie reštauráciu, ktorú aj vlastní. 

nzherald.co.n

Lucy Liu 

Lucy je veľmi vyťažená žena. Hoci ešte stále ostala na obrazovkách televízie, začala sa venovať viac svojej kreatívnej stránke a to vizuálnemu umeniu. 

bedtimez.com

​Julia Stiles 

Julii sa veľmi nedarilo a po mnohých zlých úlohách vo filmoch aj v televízií sa rozhodla venovať filantropii a charite. Pracuje napríklad s Amnesty International. 

today.com

​Jim Carrey 

Aj Jim patrí k hviezdam, ktoré z Hollywoodu celkom neodišli, no začali sa venovať skôr veciam, ktoré ich napĺňajú. Aj pre Jima to je vizuálne umenie, konkrétne maľovanie. Väčšinu času venuje tejto aktivite. 

thedailybeast.com

​Chuck Norris

Chuck je akčnou hviezdou tak, ako sa patrí. Momentálne sa rozhodol venovať znevýhodneným deťom, no nezabudol ani na svoju povesť a tak tieto detí učí pravidlám prostredníctvom karate. 

bedtimez.com

Angus T. Jones

Angus pracoval na seriáli Dva a pol chlapa neuveriteľných 10 rokov, no po tom, čo sa dal pokrstiť, opustil šou, pretože mu prišla špinavá a považoval sa za plateného pokrytca. Po tomto zážitku sa rozhodol ísť na vysokú školu a vzdialiť sa od svetiel reflektorov. Avšak, podľa jeho slov, tu je ešte možnosť na návrat na televízne obrazovky, no musí prísť ponuka, ktorá mu bude vyhovovať. 

pinterest.com

​Chris Owen 

Po úspechu vo filme Prci, prci, prcičky sa Chris rozhodol, že mu bude lepšie ako čašníkovi. 

bedtimez.com

Najčítanejšie