Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na Netflix prichádza novinka s hviezdnym obsadením: Na toto sa môžete tešiť!
Zdielať na

Na Netflix prichádza novinka s hviezdnym obsadením: Na toto sa môžete tešiť!

Zdroj: ew.com

Režisér Antonio Campos prináša na streamovaciu službu Netflix projekt s menami ako Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Riley Keough či Sebastian Stan.

Dráma The Devil All the Time je nakrútená na motív knihy od Donalda Raya Pollocka z roku 2011. Ide o rovnomennú rodinnú ságu. "Je to viacero príbehov posadených do obdobia medzi koncom druhej svetovej vojny a začiatku zahrnutia Ameriky do Vietnamu, v čom sa prelína veľa postáv," povedal režisér Antonio Campos. 

ew.com

Campos si do filmu vybral naozaj hviezdne obsadenie a medzi hlavné postavy patria Tom Holland a Robert Pattinson, no vo filme nájdeme aj Billa Skarsgårda, Riley Keough, Jasona Clarka, Sebastiana Stana, Haley Bennett, Miu Wasikowsku či Elizu Scanlen. 

ew.com

"Nevedel som sa dočkať, kedy budem pracovať s Antoniom, pretože jeho predchádzajúce filmy sú veľmi surové. Bola to výzva znova pracovať s iným prízvukom, hral som vidieckeho chlapca, je to historický film a nový režisér. Všetko pre mňa spĺňalo podmienky," povedal Tom Holland, ktorý vo filme hrá Arvina Russella, hlavnú postavu, ktorou je problémový chlapec. 

ew.com

"Tom je veľmi milý a veľkorysý herec, ale je ochotný urobiť čokoľvek emočné pre postavu. Chcel ísť tam, kam ísť musel. Tom je elektrizujúci a je neskutočne sledovateľný," povedal Campos. "Rob si pripravil niekoľko nápadov. Neviete, čo od neho môžete čakať, no je to stále zaujímavé. Jeho postava prichádza k životu, videl som to priamo pred sebou na pľaci" prezradill Campos o Pattinsonovi, ktorý hrá kazateľa Prestona Teagardina. Film sa odohráva najmä na vidieku v Ohiu, režisér však nakrúcal v Alabame. "Bolo to náročné nakrúcanie, pretože sme mali veľmi veľa lokácií po celom území štátu Alabama. Dobrá vec na Alabame však je, že sa tam nenakrúca veľmi často, tak nie je taká rozpoznateľná ako niektoré iné lokácie, ktoré môžete poznať z filmov či seriálov," povedal Campos.

ew.com

The Devil All the Time má premiéru na Netflixe už 16. septembra.

Najčítanejšie