Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dokázala to znova: Rebel Wilson opäť šokovala rýchlou stratou váhy!
Zdielať na

Dokázala to znova: Rebel Wilson opäť šokovala rýchlou stratou váhy!

Zdroj: dailymercury.com.au

Najväčšiu fitness zmenu tento rok má za sebou jednoznačne herečka Rebel Wilson a ďalej pokračuje v jej roku zdravia.

Rebel Wilson si na tento rok dala veľký cieľ. Chce schudnúť na 75 kíl pred tým, než sa rok skončí. Momentálne tvrdí, že je od svojho cieľa vzdialená presne 8 kíl a svojou najnovšou fotkou znova všetkých šokovala. 

Rebel na svojich 40 rokov určite nevyzerá a k tomu jej pomáha aj jej zdravšie telo. Len prednedávnom na Instagram pridala fotografie v modrých šatách, v ktorých vyzerá naozaj skvele. Jej fanúšikovia a kolegovia jej v komentároch zanechali podporné reakcie.

https://www.instagram.com/p/CEb6GfMp0Wt/?utm_source=ig_web_copy_link

"Ďakujem za všetku lásku, ktorú som dostala na mojej ceste "Rok zdravia". Keď som sa včera po večeri naťahovala po cukríky a pomyslela som si, že radšej to nebudem robiť a dala som si namiesto toho vodu. Ešte 8 kíl pokiaľ dosiahnem svoj cieľ a dúfam, že sa mi to podarí do konca tohto roka," napísala pod fotku. 

https://www.instagram.com/p/CCr_tofpUGm/?utm_source=ig_web_copy_link

Rebel sa v minulosti rozpísala o svojich cieľoch pre rok 2020. Jeden z nich bol, že chce dosiahnuť váhu 75 kíl a to práve zameraním sa na nutričné hodnoty a cvičenie. "Zlú stravu môžete vytrénovať a nemôžete dovoliť, aby víkend pokazil vaše fitness ciele. Je to bežná chyba, ktorú ľudia robia. Príde víkend a upustia od zdravej stravy a snažia sa to od pondelka do piatku dobehnúť. Je to o rovnováhe, pri mne si môže dať horúcu čokoládu, no musí si to zapísať do kalórií a musí jej to vychádzať," povedal Rebelin tréner Jono Castano.

Najčítanejšie