Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dwayne Johnson je úplne zdrvený: Celá jeho rodina mala pozitívne testy na koronavírus!
Zdielať na

Dwayne Johnson je úplne zdrvený: Celá jeho rodina mala pozitívne testy na koronavírus!

Zdroj: yahoo.com

Najlepšie zarábajúci herec Dwayne Johnson, jeho manželka Lauren Hashian a dcéry Jasmine a Tiana boli pozitívne testovaní na koronavírus.

Herec o svojom zdravotnom stave informoval pomocou Instragramu. Fanúšikov ubezpečil, že sa už všetci cítia lepšie. "Chcel by som s vami zdieľať novinky, ktoré mám za posledných 2 a pol až 3 týždne. Toto sú oni: Moja manželka Lauren a tak isto aj moje dievčatká a ja sme boli pozitívne testovaní na COVID-19," takto začal oznámenie Dwayne.

"Môžem povedať, že toto bola jedna z najnáročnejších a najťažších vecí, ktorým sme ako rodina čelili a pre mňa, osobne, tiež. Byť pozitívne testovaný na COVID-19 je veľmi rozdielne od prekonania rôznych zranení, zlomenín alebo dokonca aj nedostatku peňazí, čo sa mi v minulosti stalo, pretože prioritou číslo 1 je pre mňa ochrana mojej rodiny. Ochrana mojich detí a mnou milovaných," pokračoval Dwayne.

india.com

Herec tiež priznal, že vírus dostali od rodinného známeho, ktorý bol údajne zničený, keď zistil, že ho šíril. "Želám si, aby som to bol len ja, kto bol pozitívne testovaný, ale nebolo to tak, bola to celá moja rodina a to ma naozaj zabolelo. Som ale veľmi šťastný, že vám môžem povedať, že sme ako rodina v poriadku. Prekonali sme to. Nie sme naďalej pozitívni a sme, vďaka Bohu, zdraví," dodal. Dwayne tiež spomenul ako vírus prebiehal. Jeho dcéry mali pár dní bolesti v krku, no teraz sú už úplne zdravé. Najhoršie na tom bola práve Lauren a samotný Dwayne. Vyzval tiež ľudí, aby podporovali svoju imunitu vitamínmi, antioxidantmi a prírodnými zložkami a hlavne prosil ľudí, aby nosili rúška. 

https://www.instagram.com/tv/CEppiNRlpvs/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie