Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Týchto 8 neskutočne dobre vyzerajúcich mladých hercov musíte poznať!
Zdielať na

Týchto 8 neskutočne dobre vyzerajúcich mladých hercov musíte poznať!

Budúcnosť Hollywodu je v dobrých rukách, aspoň sa to tak zatiaľ môže zdať.

Hero Fiennes Tiffin

Niečo na tých zlých chlapcoch bude. Hero je herec známy najmä z filmu After, ktorý má práve teraz svoje pokračovanie aj u nás v kinách. Zaujímavosťou je, že Hero hral malého Lorda Voldermorta v Polovičnom princovi. 

wwd.com

Jacob Elordi

Známy je zo seriálu Euphoria z dielne HBO, no nestratil sa ani na Netflixe a to v snímke The Kissing Booth. Hoci hrá temperamentných mladých mužov, ťažko sa do neho nezamilujete. Zdá sa, že si tento 23-ročný Austrálčan v Hollywoode našiel aj lásku a má ňou byť obľúbená multitalentovaná Zendaya. 

theblast.com

​Cole Sprouse

Cole sa v šoubiznise pohybuje už od narodenia, no fanúšikovia si ho najprv obľúbili v seriáli Riverdale a neskôr aj vo filme Five Feet Apart, kde hral skutočného romantika. 

gq.com.au

​Mena Massoud

Kanaďan s egyptskými koreňmi nás mal možnosť zaujať vo filme Guya Ritchieho z dielne Disney - Aladin. Uvidíme, ako sa bude jeho kariéra ďalej rozvíjať. 

mynewplaidpants.com

​Ross Butler 

Hoci už má 30 rokov, ešte stále hrá tínedžerov. Rossa možno poznáte z netflixového seriálu 13 Reasons Why a najnovšie sa obajví v pokračovaní filmu Shazam! 

refinery29.com

​Timothée Chalamet 

Ak by tu niekto nemal chýbať, bol by to rozhodne Timothée. Má len 24, no za sebou spoluprácu s najlepšími režisérmi sveta. Tento rok sa môžeme tešiť na 2 jeho filmy a to The French Dispatch a Dunu. 

​Joe Keery 

Tento 28-ročný herec začal svoju kariéru v hite The Stranger Things, kde sme ho najprv nenávideli a potom milovali. Teraz môžeme v kinách čakať novinku Free Guy, v ktorej sa tiež objaví. 

elle.com

​Tom Holland

Tom, okrem toho, že je známy ako Spider-Man, má pred sebou ešte veľmi sľubnú kariéru. V najbližších dvoch rokoch sa môžeme tešiť až na 5 jeho filmov a vo všetkých by mal hrať hlavnú postavu. 

thetimes.co.uk

Najčítanejšie