Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Madonna ako režisérka: Divákom predstaví svoj vlastný život!
Zdielať na

Madonna ako režisérka: Divákom predstaví svoj vlastný život!

Zdroj: nytimes.com

"Kto pozná lepšie môj život, než ja sama?" povedala si Madonna a pustila sa do ďalšej výzvy.

Biografický film o svojom živote píše Madonna spolu s Diablom Codym, potvrdilo to štúdio Universal. Zatiaľ však nevieme ani názov filmu. 

Zdá sa, že všetko je v správnych rukách. Diablo Cody už získal Oscara za film Juno a producentka Amy Pascal je zas známa za filmy ako Malé ženy či The Post. Madonnin dlhoročný manažér je do projektu zapísaný ako výkonný producent. "Chcem sprostredkovať neuveriteľnú cestu, na ktorú ma život zobral ako umelkyňu, muzikantku, tanečnicu - ľudské stvorenie, ktoré sa snaží nájsť si svoje miesto v tomto svete. Zameraním tohto filmu bude stále hudba. Hudba ma poháňala a umenie ma nechalo nažive. Je tu veľa nevypovedaného a inšpirujúceho a kto to vie lepšie povedať, než ja? Je dôležité zdieľať túto cestu môjho života mojím hlasom a mojou optikou," povedala Madonna v oficiálnom vyhlásení. 

ew.com

Madonna počas svojho živého vysielania na Instagrame z minulého týždňa priniesla pár detailov z tohto projektu. Podľa jej slov bude "zameraný na jej boj ako umelkyne, ktorá sa snaží prežiť v mužskom svete". Rozhodne sa môžeme tešiť na jeden z najúprimnejších filmov o hudobníkovi, pretože v tomto prípade, si ho aj sám nakrúti. 

Najčítanejšie