Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poznáme meno nového Jamesa Bonda: Daniela Craiga nahradí tento sexy herec!
Zdielať na

Poznáme meno nového Jamesa Bonda: Daniela Craiga nahradí tento sexy herec!

Zdroj: esquire.com

Meno nového Jamesa Bonda poteší mnohých.

Novým agentom 007 bude Tom Hardy, ten údajne v úzkom výberovom konaní porazil Cilliana Murphyho, ale aj mnoho ďalších, nadaných hercov. Podľa The Vulcan Reporter je správa v štúdiu už potvrdená, no oficiálne vyhlásenie nepodal ešte nikto. 

Správa hovorí, že Tom Hardy už o tom, že úlohu získal, vie od júna. Producenti chcú údajne oficiálne Toma, ako nového Jamesa Bonda, predstaviť po premiére filmu Nie je čas zomrieť, čo bude posledná bondovka, v ktorej sa ukáže Daniel Craig. Toto vyhlásenie však môže ešte počkať, vzhľadom na súčasnú pandémiu. 

cosmicbook.news

"Daniel Craig je neskutočný Bond. Je veľmi vymakaný a vyzerá perfektne. Naozaj veríte, že by mohol zabiť muža. Sťažoval sa na túto úlohu, pretože musel pre ňu fyzicky veľmi veľa urobiť, ale do budúcnosti si myslím, že by bol skvelým Bondom napríklad Tom Hardy. Bol by som veľmi rád, ak by som ho v tejto úlohe videl," predvídal v roku 2018 v jednom z rozhovorov Pierce Brosnan, niekdajší predstaviteľ agenta 007. Potešil by vás Tom Hardy v úlohe Jamesa Bonda? Nás určite áno. 

Nie je čas zomrieť bude v našich kinách od 19. novembra 2020. 

Najčítanejšie