Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Channing Tatum zahviezdi vo filme, ktorý aj režíruje: Spoločnosť mu bude robiť pes!
Zdielať na

Channing Tatum zahviezdi vo filme, ktorý aj režíruje: Spoločnosť mu bude robiť pes!

Zdroj: elle.com

Režisér, scenárista a herec. Tieto úlohy patria Channingovi v jeho novom filme Dog.

Channing práve nakrúca film Dog, ktorý bude jeho režisérskym debutom. Na pomoc si pri režírovaní a písaní scenára zobral svojho kamaráta a dlhoročného kolegu Reida Carolina, s ktorým spolupracoval aj na filmoch Magic Mike. 

Dog bude roadtripovým filmom a spolu s Tatumom sa v ňom objaví belgický ovčiak Lulu. Obaja prežili vojnu a cestujú po Západnom pobreží na pohreb svojho kolegu. 

https://www.instagram.com/p/CFaNGtklgDR/?utm_source=ig_web_copy_link

"Už teraz je to šialená cesta a to sme len začali. Ak prežijeme zvyšok, bude to jeden z najšialenejších príbehov, ktorých som bol súčasťou. A to už som bol súčasťou naozaj šialených príbehov. Táto fotka je z prvého dňa nakrúcania filmu, na ktorom pracujem ja a môj partner Reid. Toto je náš príbeh. Trvalo to 2 roky, kým sme sa dostali na štart. Nasledujúcich 8 týždňov bude ako jazda na býkovi v šialenom režime absurdnou rýchlosťou. Boh, stoj pri nás. Veríme vo film Dog," napísal Channing na Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CEkB4tjFTrN/?utm_source=ig_web_copy_link

Toto je už druhý veľký projekt, na ktorom Channing pracuje od začiatku pandémie. Minulý mesiac prezradil, že vydáva svoju prvú detskú knihu s názvom The One and Only Sparkella inšpirovanú jeho dcérou Everly, ktorá má sedem rokov. 

Najčítanejšie