Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Filmové hviezdy oslávili Deň dcér: Kto napísal najkrajšie vyznanie?
Zdielať na

Filmové hviezdy oslávili Deň dcér: Kto napísal najkrajšie vyznanie?

Charlize Theron či Jennifer Lopez sú šťastnými matkami krásnych a šikovných dcér. Svoju lásku k nim zdieľali s celým svetom.

"Nikdy už nebudem rovnaká. Šťastný Národný deň dcér," napísala pod fotku Charlize Theron. Táto 45-ročná herečka svoje dcéry verejnosti takmer vôbec neukazuje a práve o to sú tieto fotografie vzácnejšie. Charlize má dve dcéry - Jackson, ktorá má 8 rokov a August, ktorá má 5 rokov. Charlize v júli tohto roku pre magazín People priznala, že pre farbu pleti svojich dcér s nimi musela mať niekoľko veľmi ťažkých rozhovorov, no zároveň vie, že všetko chápu a je na ne veľmi pyšná, pretože vidí, že sú v tejto téme veľmi aktívne a pýtajú sa. "Chcem, aby vyrastali vo svete, kde sa vidia, kde je povedomie a kde môžu byť kýmkoľvek chcú, pretože to vidia nielen vo filmoch, ale aj v živote. Chcem ich obklopiť svetom, kde sa cítia, že tam patria a môžu tam zažiariť a využiť naplno svoj potenciál," povedala Charlize. 

https://www.instagram.com/p/CFlFyMKBtcK/?utm_source=ig_web_copy_link

"Šťastný Národný deň dcér pre tieto krásky," napísala k fotke na Twitteri Jennifer Lopez. https://twitter.com/JLo/status/1309641133287452673?s=20

Okrem toho, na svojom Instagrame zdieľala video, v ktorom jej dcéra Emme hovorí, že je najlepšou mamou na svete.

https://www.instagram.com/p/CFk0gMcpf-A/?utm_source=ig_web_copy_link

Herec Josh Gad napísal, že je vďaka svojim dcéram najšťastnejší otec, aký kedy žil. 

https://twitter.com/joshgad/status/1309649655228059649?s=20

Josh Brolin na svojom Instagrame ukázal svoje dve dcéry, medzi ktorými je 25-ročný rozdiel. 

https://www.instagram.com/p/CFmUcCHlfm5/?utm_source=ig_web_copy_link

Na tento sviatok nezabudla ani Jessica Alba, ktorá má dve dcéry - Honor Marie a Haven Garner. "Moje sladké anjelské bábätká mi zlomili srdce v deň, keď sa ich malé duše rozhodli vybrať si ma za mamu. Ten smiech, tie objatia a rozhovory o všetkých veciach..." napísala. 

https://www.instagram.com/p/CFlqfV-FBuf/?utm_source=ig_web_copy_link

"Moje spojenie s realitou, moja výhovorka, moja skutočná výplata, moji najlepší priatelia a nepriateľské sestry: Te Hinekāhu & Matewa. Mám vás rád a ak máte rady aj vy mňa, budete si vážiť týchto morských ježkov, keď vám ich dám, prisahám bohu, nebite ma," napísal režisér a herec Taika Waititi. 

https://twitter.com/TaikaWaititi/status/1309676494063501312?s=20

Najčítanejšie