Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto herečka stvárni v novom filme princeznú Dianu! Prečo sa cíti byť pod tlakom?
Zdielať na

Táto herečka stvárni v novom filme princeznú Dianu! Prečo sa cíti byť pod tlakom?

Zdroj: Facebook/Diana, Princess Of Wales

Vplyv, aký mala princenzná Diana bude ťažké zobraziť pomocou filmu, no predsa sa len niekto rozhodol, že to vyskúša.

Kristen Stewart nestojí pred ľahkou úlohou a dobre si to uvedomuje. Na jej pleciach je váha zodpovednosti, ktorá prichádza s jej novou úlohou. 

Herečka sa už pripravuje na svoju rolu princeznej Diany, ktorú na plátna prinesie filmom Spencer. "Pokiaľ ide o prieskum, dostala som sa cez dve a pol biografií a dokončujem svoj výskum ešte predtým, než začneme naozaj nakrúcať. Je to jeden z najsmutnejších príbehov, aké existujú a nechcem len hrať Dianu, chcem ju spoznať. Už dlho som nebola taká nadšená z úlohy," priznala Kristen. 

us.hola.com

"Prízvuk je hrozne zastrašujúci, pretože všetci ľudia poznali jej hlas a je nesmierne zreteľný a korektný. Pracujem na tom a už mám aj učiteľa dialektu," pokračovala. 

Pablo Larraín, režisér filmu, je neskutočne nadšený, že sa úlohy zhostila práve Kristen. "Je úžasné sledovať, ako reagovala na scenár a ako pristupuje k tejto úlohe. Myslím si, že urobí niečo ohromujúce a pútavé zároveň. Sme veľmi šťastní, že ju máme, je tomuto filmu veľmi oddaná," povedal. Kristen si uvedomuje, aké dôležité je zobraziť túto úlohu správne a celý svet sa na to spolieha. No na výsledok si musíme ešte počkať. 

Najčítanejšie