Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vieme, čo robí hviezda filmu Můj brácha má prima bráchu! Herectvu sa už však nevenuje dlho!
Zdielať na

Vieme, čo robí hviezda filmu Můj brácha má prima bráchu! Herectvu sa už však nevenuje dlho!

Zdroj: ahaonline.cz

Mal predpoklad stať sa filmovou hviezdou, no umenie mu k srdcu neprirástlo.

Roman Čada prednedávnom oslávil 56. narodeniny. Poznať ho môžete ako chlapca z filmu Můj brácha má prima bráchu. Dnes sa venuje niečomu úplne inému, než herectvu. To, čo vyštudoval ho nakoniec zaujalo viac a je v tom nesmierne úspešný!

Roman začal hrať už ako 11-ročný a najskôr si ho pamätáte z úlohy Martina Pavelky, ktorého volali aj Prcek. Bolo to v komédii Můj brácha má prima bráchu. Všetci predpokladali, že sa stane úspešným hercom, ale umenie mu neprirástlo k srdcu. Zaujímavosťou je, že aj doteraz ho ľudia na ulici spoznávajú. 

extra.cz

"Väčšinou majú pocit, že ma odnekadiaľ poznajú, ale nedokážu ma priradiť," hovorí Roman. Ten dokonca rozmýšľal o štúdiu filmovej réžie na FAMU. Tiahlo ho to však iným smerom a kreatívny priemysel opustil. "Šiel som na elektro fakultu, kde ma to naozaj ťahalo," povedal Roman, ktorý si myslí, že je úspešnejší technik, než herec. Asi sa nepletie, keďže v roku 1995 sa mu podarilo otvoriť prvú internetovú kaviareň v strednej Európe. Dodnes je podnikateľom v oblasti informatiky. Dokonca si aj sám navrhol energeticky úsporný dom. Momentálne si chce splniť veľký sen a našetriť si na loď a vybrať sa na plavbu okolo sveta. 

Najčítanejšie