Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tieto filmy budú mať remake! V niektorých prípadoch celkom prekvapivý!
Zdielať na

Tieto filmy budú mať remake! V niektorých prípadoch celkom prekvapivý!

Máte radi prerobené filmy alebo sa im oblúkom vyhýbate? Tak či inak, mali by ste vedieť, čo sa chystá do kín a na streamovacie služby.

Kroniky Narnie 

Netflix odkúpil práva na všetkých sedem kníh o Narnii od C.S. Lewisa. Spoločnosť pripravuje filmy a seriál o tejto magickej krajine a deťoch, ktoré sa do nej dostali. Zatiaľ je známe, že projekt má na starosti Matthew Aldrich, ktorý písal scenár pre oscarový animák Coco. 

vanityfair.com

Malá morská víla 

Malá morská víla bude mať svoj vlastný film od Disney. Hlavnú postavu v ňom stvárni herečka Halle Bailey.

insider.com

Pán prsteňov 

Áno, aj veľdielo Pán prsteňov čaká novšia verzia. Tentokrát v podobe minisérie. Amazon Prime sľubuje, že knihám vdýchne druhý život a očakávať môžeme aj spin-off. Údajne sa v ňom dozvieme, čo sa stalo ešte pred Spoločenstvom prsteňa. 

themarysue.com

Sám doma 

Ryan Reynolds bude producentom filmu Sám doma, avšak bude to verzia pre dospelejšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou si zahrá aj hlavnú úlohu. Hlavná postava by mal byť lúzer, ktorý je pod vplyvom drog a trápi sa so zlodejmi, ktorí sa vlámali do jeho domu. Film sa pravdepodobne bude volať Stoned Alone.

sickchirpse.com

The Matrix

Tento film sa už nakrúca. Nemalo by však ísť o remake, ale o pokračovanie trilógie Matrix. Keanu Reeves sa vracia do hlavnej úlohy. Hovorí sa však, že tvorcovia chcú rozšíriť tento príbeh a tak je možné, že nás čaká spin-off. 

filmdaily.co

Tom a Jerry 

Štúdio Warner Bros. potvrdilo, že chystá reboot Toma a Jerryho, ktorý by mal vyjsť v roku 2021. Tieto postavičky by už údajne mali začať rozprávať. 

theconversation.com

Najčítanejšie