Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Títo herci si nenašli miesto v Hollywoode: Prečo je to tak?
Zdielať na

Títo herci si nenašli miesto v Hollywoode: Prečo je to tak?

Asi nikde nie je väčšia konkurencia, ako v Hollywoode. Niektorým hviezdam sa však darí napriek tomu, aby do neho museli patriť, iným zas nie. Ktorí herci a herečky sa Hollywoodu vyhýbajú naschvál a ktorí majú problém doňho zapadnúť?

Zooey Deschanel

Je to už dlho, čo sme naposledy počuli o Zooey, ktorú si môžeme pamätať z filmu 500 dní so Summer alebo zo seriálového hitu New Girl. Už 10 rokov sa jej však nepodarilo získať hlavnú úlohu. Má to však aj svoje výhody. Herečka porodila 2 deti a rozhodla sa sústrediť na svoju rodinu. A z tej je dosť vyťažená. Momentálne začala s projektom, ktorý má pomôcť, aby sa jedlo z fariem stalo dostupnejším. Raz za čas sa objaví aj v nejakej reklame. 

vulture.com

Jennifer Love Hewitt

Hviezda filmov Pred svadbou nie! či Viem, čo ste robili minulé leto už má svoju najväčšiu slávu pravdepodobne za sebou. V roku 2012 urobila rozhodnutie venovať sa deťom a manželovi, no sľúbila, že sa vráti aj k herectvu. Odvtedy sme ju však mali možnosť vidieť len v seriáli 911. 

mom.com

Charlie Sheen

Od seriálu Anger Management sme Charlieho na televíznych obrazovkách nemali možnosť vidieť. Nespočetne veľa škandálov a zdravotných problémov mu však zaistilo to, že sa bude vracať len veľmi ťažko. Sem-tam sa objaví v malých úlohách, no svoj seriál už asi nedostane. 

eu.usatoday.com

Alyson Hannigan

Poznáte ju z filmu Prci, prci, prcičky alebo zo seriálu Ako som stretol vašu mamu, no tým to pravdepodobne končí. Alyson to skúšala aj v iných projektoch, no ani jeden sa nestal úspešným. 

popsugar.co.uk

Andie MacDowell

Andie sa stala známou herečkou aj vďaka kultovým filmom ako Na Hromnice o deň viac či Hudson Hawk. Napriek tomu, že v 90-tych rokoch bola veľkou hviezdou, od roku 2005 nedostala žiadnu veľkú úlohu.  

eu.citizen-times.com

Claire Forlani

Britská herečka dokázala, že je talentovanou, či už ide o drámu alebo komédiu. Nanešťastie talent v Hollywoode nestačí. Momentálne nedostáva žiadne úlohy a to hrala vo filmoch Zoznámte sa, Joe Black alebo Hooligans. 

variety.com

Matthew Perry

Niekto by si pomyslel, že po Priateľoch príde veľká šanca v Hollywoode, no nie pre Matthewa. Pokiaľ sa seriál ešte vysielal, pracoval na filmoch s Bruceom Willisom či Salmou Hayek, no po skončení Priateľov si Matthew našiel prácu až v roku 2009 vo filme Znovu 17 a potom v roku 2012 v seriáli Go On, ktorý však rýchlo skončil. 

pinterest.com

Billy Zane

Pamätáte si ho z Titanicu a v tom čase si užíval svoj úspech. Bol nominovaný za najlepšieho záporáka a dokonca sa objavil aj v rebríčku 50 najsexy mužov. Avšak, ubehlo už 20 rokov odkedy sa naposledy objavil v dobrom filme.

belfasttelegraph.co.uk

Cameron Diaz

Toto bude možno prekvapivé, no Cameron Diaz sa už dlhodobo nedarí tak, ako kedysi. Prerazila filmom Maska s Jimom Carreym. Nasledovalo niekoľko romantických komédií a celkovo pracovala na vyše 50 filmoch. Po roku 2014 však zmizla a dokonca sa vyjadrovala aj o dôchodku. Odmietala pracovať na filmoch, kým si nevyjasní, čo chce. Zdá sa, že na to prišla. Teraz žije pokojným rodinným životom a na červenom koberci sa už takmer vôbec neobjavuje. 

vanityfair.com

Najčítanejšie