Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Si najmenej obľúbený! Odkazujú Chrisovi Prattovi fanúšikovia! Prečo ho zrazu nemajú radi?
Zdielať na

Si najmenej obľúbený! Odkazujú Chrisovi Prattovi fanúšikovia! Prečo ho zrazu nemajú radi?

Zdroj: newsweek.com

Avengeri sa museli spojiť, aby obránili svojho kolegu.

Mark Ruffalo a Robert Downey Jr., ktorí hrali Hulka a Iron Mana v známych marvelovkách sa pridali k Jamesovi Gunnovi, režisérovi filmov Strážcovia galaxie, aby obránili česť svojho kamaráta Chrisa Pratta na internete. Používatelia rôznych sociálnych sieti vyhlásili, že Chris Pratt je najhorší Chris spomedzi Evansa, Hemswortha či Pinea.

Všetko sa to začalo výzvou na Twitteri, ktorá vznikla 17. októbra. Používatelia tejto sociálnej siete si mali vybrať, ktorý spomedzi štyroch známych Chrisov je ten najlepší. Všetko sa to však obrátilo proti Prattovi, ktorého meno bolo jedno z najpoužívanejších na Twitteri za posledné dni. Používatelia majú s Prattom zjavne väčší problém, než sa mohlo zdať. Prekáža im totiž, že sa nevyjadruje k súčasnej politickej situácii a mnoho ľudí ho označilo za republikána a podporovateľa Trumpa, aj keď nikdy nič podobné nepriznal. Pratt si neprilepšil ani jeho podporou cirkvi, ku ktorej patrí. Kostol, do ktorého chodí nepodporuje LGBTQ komunitu, priam je až proti nej. 

indiewire.com

Ľudia tak prišli k záveru, že Pratt je homofóbny. "Takže 98% kresťanov, všetci katolíci, väčšina muslimov a niektorí židia sú homofóbni? Bol som súčasťou katolíckej cirkvi po dlhé roky a dúfal som, že budem mať väčší vplyv pri boji za práva gejov z vnútra inštitúcie. Nakoniec som to vzdal. Ale bola to správna voľba a tlieskam všetkým nebigotným ľuďom, ktorí urobili to isté. Chris sám povedal, že kostol, ktorý navštevuje nereflektuje jeho osobné názory a že je mužom, ktorý verí, že každý by mal milovať koho chce," napísal do príspevku na Twitteri režisér James Gunn. 

https://www.instagram.com/p/CGlMURZlYWZ/?utm_source=ig_web_copy_link

"Čo je to za svet? Všetci bez hriechu hádžu kamene na môjho brata Chrisa Pratta. Pravý kresťan, ktorý žije s princípom, nikdy nedemonštroval nič iné, než pozitivitu a vďačnosť a oženil sa do rodiny, ktorá vytvára občiansky diskurz (toto je čistý fakt) a trvá na službe, ktorá je pre ňu najvyššou hodnotou. Ak máte problém s Chrisom, mám pre vás nápad na knihu. Vymažte si sociálne siete, sadnite si nad svoje vlastné chyby, pracujte na nich a oslavujte svoju ľudskosť. Chris, kryjem ti chrbát," napísal Robert Downey Jr. pod instagramový príspevok.

"Vy všetci, Chris Pratt je solídny muž. Poznám ho osobne a namiesto ohovárania, pozrite sa, ako žije svoj život. Nie je politický, pretože je to jeho pravidlo. Toto je rozptýlenie. Pozrime sa na to, čo nás čaká. Sme blízko," napísal na. Twitter Mark Ruffalo. 

townandcountrymag.com

Chrisova manželka, Katherine Schwarzenegger, sa. pre E! News vyjadrila tiež. "Vo svete sa toho deje toľko veľa a trápime sa mnohými vecami. Byť zlomyseľný je zastaralé. Je tu dosť miesta na lásku pre všetkých. Láska je to, čo všetci potrebujeme, nie zlomyseľnosť a šikana. Skúsme to," povedala. 

Chris sa dočkal podpory aj od svojich kolegýň. Patrili medzi ne Brie Larson, Zendaya či Tessa Thompson. Fanúšička na Twitteri však k tomu mala celkom zaujímavú poznámku. "Nechajte ma to vyjasniť. Brie Larson obťažovali muži na internete po celé mesiace. Zendayu šikanovali za to, že je mulatkou a hrá MJ v Spider-Manovi, Mackie bol šikanovaný za to, že sa stal Captainom Americom a všetci Avengeri boli ticho, ale keď je Chris Pratt vyhlásený za najhoršieho Chrisa, zrazu sa Avengeri spoja?" napísala. 

https://twitter.com/reeseyl21/status/1318716376589238277?s=20

Ani jeden z ďalších Chrisov sa k tejto kauze zatiaľ nevyjadril.  

Najčítanejšie