Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Čo vám ušlo? Tieto detaily ste si vo vašich obľúbených seriáloch nevšimli!
Zdielať na

Čo vám ušlo? Tieto detaily ste si vo vašich obľúbených seriáloch nevšimli!

Predstavte si, že si vo svojom obľúbenom seriáli nemusíte všimnúť niečo, čo je dosť podstatné a úplne to dáva logiku. Na to tu máte nás, aby sme vám ukázali, že tvorcovia domysleli naozaj všetko.

V seriáli Hra o tróny mali bojovníci Dothraki zapletené dlhé vlasy a keď prehrali boj, ich vlasy im ostrihali. Khaleesi sa inšpirovala touto tradíciou a zakaždým, keď vyhrala, si pridala vrkoč do svojho účesu. V poslednej sérii mala asi najkomplikovanejší účes za celú dobu. 

harpersbazaar.com

John Watson v seriáli Sherlock používa len 2 prsty pri písaní svojho blogu. Toto odkazuje na techniku, ktorá sa používala počas Viktoriánskej doby, kde sa originálny príbeh Sherlocka Holmesa odohráva. 

brightside.me

​V seriáli Príbeh služobníčky sú ženy brané ako slúžky a nemôžu študovať, čítať či písať. Tvorcovia mysleli naozaj na všetko. Napríklad, namiesto značky STOP vidíme len ruku a v obchode sú všetky produkty označené obrázkom. 

brightside.me

brightside.me

​V seriáli Black Mirror je mnoho referencií na iné epizódy. V interaktívnom filme Bandersnatch je napríklad plagát na Metal Hedd, čo je názov piatej epizódy štvrtej série. 

brightside.me

​Nezáleží na tom, koľkokrát ste videli Priateľov, no stále si všimnete niečo nové. Napríklad, keď mal Ross oblečené tričko, ktoré v znakovej reči malo ukázané slovo priatelia.

brightside.me

​V jednej časti seriálu Ako som stretol vašu mamu sa objavil aj americký komik Conan O’Brien. Avšak nepovedal ani jediné slovo. 

brightside.me

Najčítanejšie