Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Charlie Sheen nie je spokojný so spôsobom, ako si zarába jeho dcéra: Zo zlyhania obviňuje jej mamu!
Zdielať na

Charlie Sheen nie je spokojný so spôsobom, ako si zarába jeho dcéra: Zo zlyhania obviňuje jej mamu!

Zdroj: movieskeeda.com

Známy herec Charlie Sheen verejne ohováral svoju exmanželku Denise Richards. Dôvodom je výchova ich spoločnej dcéry.

Charlie Sheen a Denise Richards majú spolu 18-ročnú dcéru. Tá sa prednedávnom pridala k platforme OnlyFans, kde si založila konto tvorcu obsahu. "Má len 18 rokov a žije s jej matkou. Toto by sa pod mojou strechou nestalo. Netolerujem to, ale keďže tomu neviem zabrániť, apelujem na ňu, aby jej vystupovanie na tejto sieti bolo elegantné, kreatívne a aby sa nemusela za to hanbiť," povedal Charlie. OnlyFans je platforma, kde ľudia prezentujú za peniaze svoj obsah, ktorý však často býva naozaj veľmi odvážny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa sami sheen (@samisheen)

"Sami má 18 a jej rozhodnutie nevzniklo na základe toho, pod koho strechou žije. Všetko, čo ako rodič môžem urobiť, je viesť ju a veriť jej. Ona je tá, ktorá sa rozhoduje," povedala Denise prostredníctvom svojho zástupcu. Sami oznámila svoju účasť na OnlyFans prostredníctvom svojho Instagramu a príspevku, na ktorom je v plavkách v bazéne. Sami kedysi žila so svojím otcom a dokonca sa o domácnosti svojej matky vyjadrovala ako o násilníckej. Na TikToku prezradila,  že sa neznášala, nejedla a nespala aj niekoľko dní, bola v depresii a nenávidela školu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa sami sheen (@samisheen)

Nie je úplne jasné, kedy sa Sami rozhodla nasťahovať späť k svojej mame, no ešte v polovici februára tohto roka Denise tvrdila, že žije sama. "Myslím si, že je veľmi ťažké vychovávať tínedžera a špeciálne v Los Angeles, kde je prístup ku všetkému, na čo si pomyslíte. Sú isté pravidlá a ja na nich trvám. V Charlieho dome sú iné pravidlá a to je v poriadku," povedala v tom čase v podcaste. Dodala tiež, že by bola veľmi rada, ak by sa jej dcéra nasťahovala naspäť ku nej. 

Najčítanejšie