Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rozchod Olivie Wilde a Harryho Stylesa údajne prebehol takto! Čo je však pravda?
Zdielať na

Rozchod Olivie Wilde a Harryho Stylesa údajne prebehol takto! Čo je však pravda?

Zdroj: parade.com

Známy pár je už minulosťou, no aký je dôvod ich rozchodu?

Olivia Wilde a Harry Styles už netvoria pár. "Nie je medzi nimi zlý vzťah. Harry jej nedal kopačky, ani Olivia jemu. Toto bol najdlhší vzťah, aký Harry mal, takže je samozrejmé, že tam je špeciálne spojenie," povedal zdroj pre Page Six. Zdroj tiež priznal, že dôvodom rozchodu bola vzdialenosť medzi nimi. 

"Majú pauzu. Je nemožné mať vzťah, ak bude Harry na budúci rok na každom kontinente a Olivia má prácu a deti inde. Je to správne rozhodnutie pre oboch," vysvetlil zdroj. Harry mieri do južnej Ameriky, kde pokračuje jeho turné a Olivia ostáva v Londýne, kde pracuje na dokumentárnom filme. Oliviin ex-snúbenec Jason Sudeikis sa momentálne tiež nachádza v Londýne a to im uľahčuje striedavú starostlivosť o ich deti Otisa a Daisy. 

pagesix.com/

Rozchod prišiel pár týždňov po zaujímavých obvineniach, ktoré sa týkali nakrúcania filmu Neboj sa, zlatko. Počas neho sa Olivia rozišla s Jasonom, no zároveň si v tomto období začala s Harrym. Niektorí ľudia tvrdia, že románik s Harrym začal dokonca skôr, než stihla ukončiť svoj predchádzajúci vzťah. To údajne malo prekážať hlavnej hrdinke filmu, Florence Pugh. "Je to totálna kravina, že som opustila Jasona pre Harryho. Náš vzťah skončil dávno predtým, než som stretla Harryho. Tak, ako každý vzťah, ani tento neskončil cez noc," povedala Olivia. 

Najčítanejšie