Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Talent alebo šťastie? Tieto hviezdy majú v Hollywoode výnimku, ktorú im ich kolegovia závidia!
Zdielať na

Talent alebo šťastie? Tieto hviezdy majú v Hollywoode výnimku, ktorú im ich kolegovia závidia!

Nie je v Hollywoode prekvapením, že ak si vybudujete meno, ľudia sa k vám budú správať inak. No títo herci a herečky sú takí známi, že dostali výnimku, ktorú by chcel jednoznačne každý. Nemusia totiž chodiť na kastingy!

Adam Driver 

Je známy aj ako Kylo Ren z obľúbených filmov Star Wars, avšak jeho kariéra sa začala v seriáli Girls. Vo filmovom priemysle si dokázal vybudovať také meno, že ho už na kastingoch neuvidíte. Je skvelým hercom, ktorý sa hodí do komédií aj do dramatickejších snímok. Momentálne sa mu úlohy ponúkajú samé a to dokonca aj tie najikonickejšie. J.J. Abrams dokonca letel za Adamom do Los Angeles, aby mu ponúkol rolu Kylo Rena osobne.  

distractify.com

Timothée Chalamet 

Podľa Timothéeovho agenta sa tento mladý herec nezúčastnil na žiadnom kastingu už viac ako 7 rokov. Jeho najznámejšia rola bola vo filme Daj mi svoje meno, no ani pre túto úlohu nemusel čakať na kasting. Od tohto filmu však nakrútil aj iné filmy, ktoré boli úspešné a zároveň si ho tvorcovia vybrali okamžite. Boli to napríklad snímky Malé ženy či Duna. 

stylist.co.uk

Emma Stone 

Emma je hviezdou už dlhú dobu. Začínala filmami ako Superbad, Zombieland a Ľahko ju zbaliť. S veľkou a rôznorodou zbierkou úloh si v Hollywoode vybudovala naozaj skvelé kontakty a dobré meno a teda nie je prekvapením, že sa jej úlohy len tak sypú. Bolo to tak aj v prípade Mii z filmu La La Land. Režisér Damien Chazelle videl Emmu v muzikáli Cabaret na Broadway a myslel si, že by bola perfektnou voľbou, čo sa ukázalo ako pravda. Dokonca jej táto úloha zabezpečila Oscara. 

glamour.com

Ryan Gosling 

Jeho oddanosť projektom ho preslávila a jeho talent je nepopierateľný. Objavuje sa vo filmoch známych režisérov a ako už asi dobre viete, na kastingy chodiť nemusí. Gosling sa už tento rok objaví v novinke Barbie od režisérky Grety Gerwig. 

grazia.fr

Margot Robbie 

Margotina kariéra sa začala v austrálskej telenovele z roku 2008. Jej prelomová úloha bola vo filme Vlk z Wall Street a svoju úlohu budúcej veľkej hviezdy potvrdila filmom Focus s Willom Smithom. S ním si zahrala aj v snímke Suicide Squad, kde hrala postavu Harley Quinn. Momentálne ju môžeme vidieť v snímke Babylon, ktorá je práve v kinách. 

messika.com

Najčítanejšie