Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Timothée Chalamet bude v najnovšom filme spievať! Údajne má aj novú slávnu frajerku!
Zdielať na

Timothée Chalamet bude v najnovšom filme spievať! Údajne má aj novú slávnu frajerku!

Zdroj: businessoffashion.com

Mladý a talentovaný herec bude v novom filme hrať jednu z najväčších hudobných hviezd.

Timothée Chalamet sa pripravuje na postavu Boba Dylana. Slávneho speváka zobrazí so všetkým, čo k tomu patrí, a preto aj spev bude patriť práve Timothéemu. Túto informáciu prezradil samotný režisér filmu James Mangold.

"Je to úžasný moment v americkej kultúre. Ide o príbeh, keď 19-ročný Bob Dylan prišiel do New Yorku s dvoma dolármi a v priebehu troch rokov sa stal celosvetovou senzáciou," povedal Mangold. Film zatiaľ nemá oficiálny názov, avšak v decembri minulého roka režisér prezradil, že by sa mohol volať A Complete Unknown, pričom inšpiráciou by bola Dylanova pieseň z roku 1965 s názvom Like a Rolling Stone. Nakrúcať sa má začať v auguste. 

Okrem nového filmu, v ktorom odhalíme Timothéeho spevácky talent, sa s hercovým menom v súčasnosti spája aj influencerka a podnikateľka Kylie Jenner. Práve s ňou má už niekoľko mesiacov Timothée tvoriť pár. Hoci mnohým sa zdá byť tento pár netradičný, zdá sa, že v Hollywoode sa o nich hovorí už od januára. Ani jeden z páru však túto informáciu nepotvrdil. 

Instagram

Najčítanejšie