Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Natalie Portman sa snaží zachrániť vzťah: Manžel ju podviedol s touto 25-ročnou aktivistkou!
Zdielať na

Natalie Portman sa snaží zachrániť vzťah: Manžel ju podviedol s touto 25-ročnou aktivistkou!

Zdroj: usmagazine.com

Natalie a jej manžel Benjamin Millepied, bývalý riaditeľ newyorského baletu, čelia obrovskej výzve.

Herečka Natalie Portman a jej manžel Benjamin Millepied mali sobáš v roku 2012. Minulý rok žili separátne a riešili problémy vo vzťahu, ktoré sa zdalo, že prekonali. Nové fotografie z Francúzska však dokazujú, že Benjamin trávi čas s klimatickou aktivistkou Camille Étienne. 

Benjamin vo Francúzsku pred stretnutím s Camille

pagesix.com

Zdroj magazínu Page Six prezradil, že Natalie a Benjamin sa zatiaľ nerozišli a snažia sa túto aféru prekonať. Ben údajne robí všetko preto, aby mu Natalie odpustila. "Miluje ju a ich rodinu. Natalie si váži súkromie. Sústreďuje sa na to, aby ochránila svoje deti," povedal zdroj. 

Camille pred stretnutím s Benjaminom

pagesix.com

Natalie sa prednedávnom objavila na filmovom festivale v Cannes, avšak Benjamin po jej boku chýbal. Páru blízky zdroj povedal, že v tom čase boli ešte stále spolu. Dokazujú to aj fotky z koncertu Beyoncé, z 26. mája a videní spolu boli aj o 3 dni neskôr vo Francúzsku. Avšak ešte v ten týždeň francúzsky magazín Voici prišiel so špekuláciami, že Ben trávi čas s 25-ročnou aktivistkou Camille. Ani jeden z manželského páru a ani Camille sa ku kauze nevyjadrili. 

parade.com

Najčítanejšie