Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto je 6 hercov a herečiek, ktorým Hollywood už nedôveruje! Prečo je to tak?
Zdielať na

Toto je 6 hercov a herečiek, ktorým Hollywood už nedôveruje! Prečo je to tak?

Niektorí herci si to v Hollywoode jednoducho pokazili. Ako sa im to podarilo?

1. Jessica Alba

Jessica  tvrdí, že hlavnú úlohu vo veľkom filme nedostala nikdy, pretože sa režiséri a ostatní ľudia vo filmovom biznise rozhodli, že nebudú schopní určiť jej etnicitu. Často sa Jessica na pľaci cítila ako "niečo exotické". Napriek tomu hrala aj vo vychválenom filme Sin City či komiksovke Fantastická štvorka. Avšak všetky komiksové filmy, na ktorých pracovala dopadli naozaj zle. Jessica má na konte tri nominácie na Zlatú malinu.

2. Tom Hiddleston 

Tom je určite jeden z najťažšie pracujúcich hercov v Hollywoode, no napriek tomu ho veľa režisérov do hlavných úloh neobsadzuje. Dostal úlohu vo filme Purpurový vrch až po tom, čo sa jej vzdal Benedict Cumberbatch a podobný scenár sa zopakoval pri filme Prežijú len milenci, z ktorého odišiel Michael Fassbender. Dokonca aj rola Lokiho v Thorovi mala ísť najprv inému hercovi. Povráva sa, že Marvel zvažoval Jima Carreyho a nie je tajomstvom, že Tom pôvodne túžil po úlohe boha blesku -Thora. Momentálne pracuje výlučne na projektoch pre Marvel a údajne za to môže zlé PR pre vzťah so speváčkou Taylor Swift. Nepomohla mu ani ďakovná reč počas odovzdávania Zlatých glóbusov v roku 2017, ktorá mnohým pripadala arogantná a narcistická, za čo sa Tom neskôr ospravedlnil. 

cs.wikipedia.org

3. Gwyneth Paltrow 

Množstvo ľudí, s ktorými Gwyneth pracovala ju označilo za snobku a to jej veru nepomohlo. Jej hereckí kolegovia sa dokonca sťažovali, že sa Gwyneth na pľaci vôbec nevie správať a správa sa hrozne k ľudom nižšieho postavenia, než je ona. Gwyneth sa síce ešte objavovala v marvelovkách, no nepamätá si to ani ona sama. V roku 2019 v jednej kuchárskej šou zabudla, že sa objavila vo filme Spider-Man. Sebastian Stan, kolega z Marvelu priznal, že sa Gwyneth musel predstavovať až trikrát, pretože si ho vôbec nepamätala. Na svoju sociálnu sieť pridal fotku, ku ktorej napísal, že je veľmi rád, že sa Gwyneth mohol predstaviť... už tretíkrát. 

4. Brendan Fraser 

Rola vo filme Múmia Brendanovi nazbierala mnoho fanúšikov. Hral aj vo filme Cesta do stredu Zeme, no v dvojke ho vymenili za Dwaynea Johnsona, pretože si to tak vyžiadal nový režisér. V roku 2016 mal jeden z najdivnejších rozhovor vôbec, po ktorom priznal, že mu tesne predtým zomrela mama, ktorá mala rakovinu. Brendan mal mnoho rodinných problémov, medzi nimi bol aj rozvod a zistenie, že je jeho syn autistom. To všetko ovplyvnilo psychický stav tohto kedysi obdivovaného herca. Dal si na istú dobu oddych od herectva a čo možno poteší jeho fanúšikov je fakt, že sa ho ujala česká kinematografia. Objaví sa vo filmoch Tajemství Karmy a Dimenze. 

doompatrol.fandom.com

5. Uma Thurman 

Uma zvykla byť jednou z najznámejších tvári Hollywoodu, samozrejme, vďačí za to aj Quentinovi Tarantinovi. Spomínate si však na nejaký dobrý film s touto herečkou za posledné roky? Môžu za to aj peniaze. Uma si údajne pýtala tak veľa peňazí, že často prekračovali celý rozpočet filmu. Jej kariéru však ovplyvnilo aj jej súkromie a problémy s exmanželom Arpadom Bussonom. V roku 2016 jej dal ultimátum a to, že ak sa objaví vo filme, nebude môcť vidieť svoju dcéru. Na vyriešenie tohto problému si musela privolať právnikov. 

nytimes.com

6. Hayden Panettiere

Po úlohe v ospevovanom seriáli Hrdinovia sa objavila aj v seriáli Nashville. Za prácu na tomto filme bola nominovaná na Zlatý glóbus v rokoch 2012 a 2013. Všetko sa však zmenilo, keď porodila dcérku. Herečku hospitalizovali s popôrodnou depresiou a Hayden trvalo veľmi dlho, kým sa z toho spamätala. Po rozvode s boxeristom Wladimirom Klitschkom v roku 2018 si našla novú lásku, ktorou je herec Brian Hickerson. Veľmi skoro ho však zažalovala za domáce násilie. Napriek tomu sú stále spolu. Jej kariéra sa momentálne nijako nevyvíja. 

Najčítanejšie