Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ďalšia bábika bude mať svoj film! Kto si zahrá hlavnú postavu a čo môžeme čakať?
Zdielať na

Ďalšia bábika bude mať svoj film! Kto si zahrá hlavnú postavu a čo môžeme čakať?

Zdroj: wmagazine.com

Snímka Grety Gerwig, Barbie, momentálne trhá rekordy v kinách. Na svoju chvíľu už čaká aj iná bábika.

Ďalšou bábikou, ktorá dostane vlastný film bude Polly Pocket. Tá bola vytvorená spoločnosťou Bluebird Toys, ktorá sa v roku 1998 spojila s Mattelom. Rovnako, ako Barbie, aj Polly už má vlastné animované filmy a knihy. Prvýkrát sa o filme začalo rozprávať ešte v júni 2021 a momentálne už vieme, kto na filme bude pracovať a najmä, kto si zahrá hlavnú postavu. 

Hlavnú hrdinku filmu bude hrať Lily Collins, známa aj z obľúbeného seriálu Emily in Paris. "Ako dieťa som bola posadnutá Polly Pockets, a je to sen, ktorý sa stal skutočnosťou tým, že vám oznamujem, že sa pridávam do tohto projektu," napísala na Instagram. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Film bude režírovať a písať Lena Dunham. "Polly Pocket je zodpovedná za nesmierne množstvo mojich detských kreatívnych únikov. Polly mi dala malý svet mágie a možnosť vytvoriť si vlastný príbeh. Je veľmi poetické pozrieť sa na tieto nápady ako režisérka," povedala Dunham. Film sa má zameriavať na mladé dievčatá, ktoré sú už malými ženami a vytvárajú si medzi sebou priateľstvá. Polly ožije vo svete zábavnou a modernou cestou. Pre štrajk, ktorý momentálne prebieha, sa film začne nakrúcať najskôr na konci tohto roka alebo na začiatku roka 2024. 

people.com

Najčítanejšie