Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Seriál Dva a pol chlapa oslavuje 20. výročie: Ako sa za ten čas zmenili jeho hviezdy?
Zdielať na

Seriál Dva a pol chlapa oslavuje 20. výročie: Ako sa za ten čas zmenili jeho hviezdy?

Zdroj: Profimedia

Obľúbený seriál sleduje život Charlieho Harpera, ku ktorému sa po rozvode nasťahuje brat Alan so svojím synom Jakeom. Ktorá postava bola vaša najobľúbenejšia?

Charlie Sheen 

Charlie bol hlavnou hviezdou seriálu až do roku 2011, keď dostal od štúdia Warner Bros. stopku pre správanie a závislosti. Populárny herec sa vrátil na obrazovky v roku 2012 v seriáli Anger Management, avšak v roku 2014 seriál skončil. O tri roky neskôr prehlásil, že je čistý a alkoholu a drog sa už nedotkne. Charlie má za sebou aj bohatú filmovú kariéru. 

foxnews.com

Jon Cryer 

Jon začal svoju profesionálnu kariéru na Broadway, neskôr sa však dostal k filmu. Jeho najväčšia sláva však prišla práve so seriálom Dva a pol chlapa a postavou Alana Harpera. 

foxnews.com

​Angus T. Jones 

Angus ako Jake si získal srdcia mnohých. V sedemnástich rokoch bol najlepšie plateným detským hercom. Svoju postavu hral od roku 2003 do roku 2014. V roku 2012 sa pridal do kresťanskej skupiny a povedal, že už ďalej nechce byť súčasťou seriálu. Dokonca vydal video, v ktorom divákov prosil, aby seriál už nepozerali. V jedenástej sérii sa Angus už neobjavil, avšak mal cameo v záverečnej epizóde. 

foxnews.com

​Ashton Kutcher

Ashton do seriálu prišiel ako Charlieho nástupca. Jeho postava sa volala Walden Schmidt a na známeho herca si po čase zvykli aj najvernejší fanúšikovia. 

foxnews.com

​Conchata Ferrell 

Počas svojej kariéry Conchata získala dve nominácie na cenu Emmy, obe za seriál Dva a pol chlapa. V roku 2020 nás navždy opustila pre problémy so srdcom. 

foxnews.com

​Marin Hinkle 

Marin pred seriálom Dva a pol chlapa hrala v seriáli Once and Again. Neskôr sa objavila aj v niekoľkých filmoch. Počas svojej kariéry získala dve nominácie na Emmy a dve ocenenia SAG. 

foxnews.com

Melanie Lynskey

Jej kariéra sa začala v roku 1994. V seriáli Dva a pol chlapa hrala zvláštnu Rose, ktorá bola celý život zaľúbená do Charlieho. Momentálne jej kariéra pokračuje v seriáloch Yellowjackets či The Last of Us. ​

foxnews.com

​Holland Taylor 

Holland je známa ako Charlieho a Alanova mama Evelyn, ktorá obom synom rada znepríjemňovala život. Počas svojej plodnej kariéry získala sedem nominácií na cenu Emmy z čoho jednu premenila na víťazstvo. 

foxnews.com

Najčítanejšie