Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Gérard Depardieu popiera obvinenia zo znásilnenia: Právnici sú z jeho výpovede v šoku!
Zdielať na

Gérard Depardieu popiera obvinenia zo znásilnenia: Právnici sú z jeho výpovede v šoku!

Zdroj: Instagram/Gerard Depardieu

Známy herec hovorí, že nikdy nepoužil žiadne násilie na žene.

Herec Gérard Depardieu napísal otvorený list francúzskemu médiu Le Figaro, aby vyvrátil tvrdenia, že ho obvinenia zo znásilnenia nezaujímajú. Obvinenia sa ho, podľa jeho slov, dotkli a pohli ním.

"Ublížiť žene by bolo, ako keby som kopal svoju vlastnú mamu do žalúdka," napísal 74-ročný herec. "Žena prišla do môjho domu a vošla mi do izby bez môjho dovolenia. Dnes tvrdí, že bola znásilnená. Vrátila sa však aj druhýkrát," pokračuje v otvorenom liste herec. Podľa portálu Deadline, právnička obete bola z tejto výpovede v šoku. 

Facebook

"Pán Depardieu hovorí, že odhaľuje pravdu, ale určite to nie je Charlottina pravda a určite to neobstojí na súde," povedala právnička. "Som nevinný a nebojím sa. Neexistuje žiaden dôkaz proti mojej osobe," odkázal Depardieu. Herec tiež prízvukuje, že obvinenia prišli po tom, ako odmietol spievať s údajnou obeťou na vystúpení v Cirque d’Hiver. Deadline aj BBC News informujú o trinástich ďalších ženách, ktoré herca obvinili zo sexuálne nevhodného správania na začiatku tohto roka. Sťažnosti prišli od herečiek, maskérok a členiek štábu, s ktorými Gérard pracoval na jedenástich filmoch od roku 2004 do roku 2022. 

Najčítanejšie