Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tomáš Maštalír prišiel na premiéru svojho nového filmu s krásnou manželkou! Takto im to spolu svedčalo
Zdielať na

Tomáš Maštalír prišiel na premiéru svojho nového filmu s krásnou manželkou! Takto im to spolu svedčalo

Zdroj: Bontonfilm

Na filmové plátna prichádza očakávaný mysteriózny triler Petra Bebjaka Smršť, nakrútený podľa slávnej knižnej predlohy Jozefa Kariku. Snímku s Tomášom Maštalírom a Annou Geislerovou v hlavnej úlohe si počas včerajšej slávnostnej predpremiéry nenechalo ujsť až 900 ľudí.

Slávnostnú predpremiéru v bratislavskom kine Cinema City uviedla herečka a moderátorka Kristína Tormová, publikum spolu s Jozefom Karikom privítali herečka Anna Geislerová, herci Tomáš Maštalír, Michal Režný, speváčka Eva Máziková, režisér Peter Bebjak, producent Rasťo Šesták a ďalší tvorcovia. Tomáša Maštalíra prišla podporiť aj jeho manželka Kristína.

Tomáš a Kristína Maštalírovci

Tomáš a Kristína Maštalírovci

Bontonfilm

​​K prvému obecenstvu sa môže pridať množstvo divákov. Pred oficiálnou premiérou, ktorá bude 4. apríla, sa vydajú predstaviť snímku naprieč celým Slovenskom herci Tomáš Maštalír, Michal Režný, producent Rasťo Šesták a vo vybraných mestách ako špeciálni hostia aj autor knižného námetu Jozef Karika, scenárista Peter Balko alebo Eva Máziková. Napínavý triler uvedú v Nitre, Trnave, vo Zvolene, v Banskej Bystrici, v Kúpeľoch Sliač, v Ružomberku, v Liptovskom Mikuláši, Poprade, Košiciach a v Prešove.

Okrem týchto špeciálnych projekcií za účasti hercov a tvorcov sa predpremiéry budú konať aj v ďalších slovenských mestách – v celej sieti multikín CINEMAX, Star Century Cinemas a v dvoch kinách Kino Star.

Reportáž z premiéry filmu uvidíte v relacii Kinosála na JOJ PLUS v sobotu o 19:20.

TRAILER:

Súvisiace články

Najčítanejšie