Oblačno
20°
Bratislava
Cyril, Metod
5.7.2024
Vonku je nový TEASER na LÓVE 2! Ten odhaľuje ďalšie známe tváre!
Zdielať na

Vonku je nový TEASER na LÓVE 2! Ten odhaľuje ďalšie známe tváre!

Zdroj: Continental film

Film uvidíte už na jeseň.

Režisér Jakub Kroner sa nezastaví. Po dokončení filmu MIKI už finišuje s thrillerovým pokračovaním kultovej lovestory Lóve. Ešte v júni nakrúcal so svojím tímom posledné zábery z pripravovanej dvojky s názvom 2óve na viacerých miestach v Bratislave. Po prvej ochutnávke z apríla teraz konečne prezrádza o čosi viac v netrpezlivo očakávanom teaseri.

Postprodukciu čaká horúce leto, lebo akciou nabitý thriller chcú tvorcovia divákom priniesť už na jeseň. Stretnete v ňom takmer všetkých starých známych z jednotky, vrátane Maťa (Michal Nemtuda), Veroniky (Kristína Svarinská) aj Tomáša (Jakub Gogál). V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované akčné scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, ktoré sa točili pod kaskadérskym dohľadom a za účasti Vladimíra Furdíka (famózny Night King z Hry o tróny).

Synopsa: Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko - ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov. Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti?
Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť, kým nebude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť?

Netrpezlivo očakávaná filmová novinka príde do kín už 24. októbra. Oplatí sa sledovať aj 2ovefilm na Instagrame. 

Najčítanejšie