Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcete telo ako James Bond? Jeho tréner prezradil, čo pre to musíte urobiť!
Zdielať na

Chcete telo ako James Bond? Jeho tréner prezradil, čo pre to musíte urobiť!

Zdroj: cinemablend.com

Tréner Simon Waterson sa stal jedným z najžiadanejších vo svojom obore a to aj vďaka Danielovi Craigovi.

"Bez Simonovej pomoci a vedenia by som to 15 rokov ako James Bond nezvládol," povedal Daniel Craig a jeho slová hovoria za všetko. 

Nie je to len o hlavnom predstaviteľovi, ale o celom tíme ľudí, ktorí sa o neho starajú. Jedným z najdôležitejších a najbližších je práve tréner. Simon Waterson je vo filmovom biznise známym a pomáhal aj hercom ako Chris Evans či Chris Pratt. Simon kedysi patril k britským špeciálnym leteckým jednotkám a aj vďaka tomu si vybudoval neskutočný režim. "Daniel ma neustále ohromuje. Mojím cieľom bolo urobiť z neho päťdesiatnika v najlepšej forme na svete a myslím si, že sme sa k tomu dostali," povedal Simon. Taktiež prihliada aj na jeho výživový plán. Napríklad raňajky tvoria vajíčka, ryžový chlieb, avokádo, kimčchi, zdravé shoty s kurkumou a čierna káva. 

attitude.co.uk

"Nemyslím si, že si ľudia uvedomujú, čo všetko si nakrúcanie vyžaduje. Som prekvapený, že to Daniel zvládol. Po pár mesiacoch tréningu dvíhal závažie a mal výsledky ako atlét. Plne sa sústredil na to, čo chcel a vďaka disciplíne sme to dokázali. Ani teraz nedokážem uveriť, k akým fyzickým zmenám sa dopracoval. Dokazuje to, že silou vôle a vytrvalosťou môžete dosiahnuť čokoľvek," dodal Simon. Zvládli by ste aj vy takto trénovať, ak by ste museli? Nie je to vôbec také jednoduché, ako sa zdá.