Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kedysi boli hviezdami upírskej ságy Twilight. Kde sú dnes?
Zdielať na

Kedysi boli hviezdami upírskej ságy Twilight. Kde sú dnes?

Zdroj: joj.sk

Knihy Stephanie Meyer spustili ošiaľ, na ktorý okamžite zareagovala aj hollywoodska továreň na sny. Z trojice mladých hercov sa za noc stali hviezdy svetového formátu. Chcete vedieť, čo majú nové?

Kristen Stewart

Filmová Bella Swan ide z filmu do filmu. Videli sme ju v tituloch ako: Snehulienka a lovec, The Runaways, Still Alice, Sils Maria a iné. Za Sils má mnohé ocenenia, dokonca zaň získala Césara (a to je, vzhľadom k tomu, že je americká herečka, veľmi neobvyklé;) Momentálne je v kinách jej mysteriózny thriller Personal Shopper.

Facebook

Film dostal po premiére v Cannes 4 minútové standing ovations. KStew si dokonca rozumie aj s kráľom neurotikov, Woodym Allenom osobne. Hrala v jeho filme Café Society. Tým z vás, ktorí si o Kristen myslíte, že je večne mrzutá, odporúčam februárovú epizódu SNL. To dievča má fakt zmysel pre humor;)
V jej súkromí je to trošku hektickejšie. Po búrlivých rozchodoch s Pattinsonom (pre jej verejnú neveru s režisérom Snehulienky, Sandersom), sa Kristen priznala, že je lesbička. Jej aktuálnou láskou je vnadná Victoria's secret modelka.
P.S. Kristen oslávila 9.4. narodeniny. Všetko naj z Kinosály prajeme!

Instagram

Robert Pattinson

Bývalý model Robert ako Edward Cullen pobláznil dievčatá aj ženy. A potom bolo ticho. Pracovne sa mu nedarilo tak, ako by si jeho fanúšičky priali. Po rozchode s Kristen sa stiahol do úzadia a točil menej. Za zmienku stoja Cosmopolis, Voda pre slony či Rover. Už 20.4 ho v kine uvidíme v titule Stratené mesto Z, v ktorom si zahral po boku Charlieho Hunnama. V súkromí našiel pohodu po boku útlej divošky FKA Twigs, s ktorou ho spája láska k hudbe. Sú zasnúbení.

Robert Pattinson a FKA twigs na pláži

Robert Pattinson a FKA twigs na pláži

Reprofoto

Taylor Lautner

Svalnáč Taylor má kariérne zrejme najslabšiu bilanciu. Spočiatku ho síce novinári titulovali ako nástupcu Toma Cruisa, no tieto šumy postupne utíchli. Taylor sa pred filmovou kamerou mihol, no o veľkom úspechu sa hovoriť nedá. Momentálne hrá v seriáli Scream Queens. V súkromí sa mu, rovnako ako Robertovi, darí fajn. Randí so seriálovou kolegyňou Billie Lourd (dcérou Carrie Fisher), s ktorou ich paparazzi nedávno odfotili zaláskovaných v Karibiku.

TRB/FAMEFLYNET PICTURES

Najčítanejšie