Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Osem hereckých hviezd, ktoré pochovali svoje hollywoodske kariéry
Zdielať na

Osem hereckých hviezd, ktoré pochovali svoje hollywoodske kariéry

Zdroj: Profimedia

Herecký chlebík veru láka mnohých. No pre niektoré hviezdy sa môže stať nestráviteľným! Niektorí herci sa začnú správať ako stredobod vesmíru. Iní prepadnú alkoholu, drogám, či nadmernému utrácaniu, ktoré ich napokon zruinuje. Týchto osem bývalých hviezd, žiaľ, tento osud postihol. Každého z nich z iného dôvodu...

1. Jennifer Grey a plastická operácia

Takto to dopadne, keď sa niekomu nepáči práca matky prírody! Jennifer bola hviezdou 80-tych rokov. Keď však jej kariéra začala stagnovať, nenapadlo jej najať si lepšieho agenta. Ona si našla plastického chirurga! Ten jej síce vytvoril krásny a menší noštek, no nikto ju s ním nespoznával. A odvtedy posedáva niekdajšia Baby v kúte...bez filmových ponúk.

Profimedia

2. Wesley Snipes a mizerný účtovník

Snipes bol o.i. hviezdou trilógie Blade. Točil akčné filmy a veľmi dobre zarábal. Až kým mu neprišlo úradné predvolanie. Wesley počas troch rokov totiž zabudol zaplatiť dane. Keď ho kompetentní  na tento fakt upozornili, začal sa vyhovárať na neschopného účtovníka. Celá medializovaná kauza skončila na súde. Herec musel zaplatiť 17 miliónov dolárov a odísť do väzenia. Čo na to Hollywood? Keď sa mu Wesley pokúša dovolať, linka je vždy obsadená...

Profimedia

3. Mel Gibson a alkohol

Kedysi skvelý herec, úspešný režisér a veľký lámač ženských sŕdc. Dnes? Nuž, Mel sa po jeho alkoholových eskapádach vždy na okamih spamätá. Natočí úspešný film a začne sa opäť činiť. Jeho výroky na tému židovskej komunity, žien a prehnitého Hollywoodu zapĺňali bulvár dlhé mesiace. Je fakt, že sa nedávno  opäť vyštveral na režisérsku stoličku. No je zrejme iba otázkou času, kedy ho niekto pozve do baru na pohárik a jemu opäť povolia nervy...vrátane slovnej zásoby! 

4. Lindsay Lohan a drogy

Všetko sa začalo tak nádejne. Sladké ryšavé dievčatko zaujalo filmové štúdiá a divákov. Jej filmy boli veľmi úspešné a peňazí pribúdalo. Lindsay ich plnými dúškami utrácala v baroch, luxusných butikoch a na výletoch súkromnými lietadlami. Keď však odkopla jej agentku a matku v jednej osobe, Dinu, začalo to s ňou a jej kariérou ísť prudko z kopca. Drogy, alkohol a obrovské dlhy sú dnes tým jediným, čo bývalú hviezdu filmu Mean Girls zamestnáva. 

joj.sk

5. Katherine Heigl a jej maniere

„ Milá Katherine, takto nie! ” Museli si s najväčšou pravdepodobnosťou pomyslieť tvorcovia seriálu Klinika Grace, ktorý neznámu herečku preslávil. Heigl sa totiž (opakovane) vyplakala novinárom, aké neľudsky náročné je pre ňu nakrúcanie seriálu. Vraj je prepracovaná, pretože producenti jej nedajú vydýchnuť. A navyše je po tej drine aj zle zaplatená. A tak sa nad ňou šéfovia zľutovali. Katherine dostala padáka! Neskôr síce natočila zopár tuctových romantických komédií, no tie boli divákmi prijaté vlažne. Jej najnovší film Unforgettable už stihol získať nálepku: prepadák roka

6. Amanda Bynes a jej psychická nerovnováha

Tínedžerská hviezda muzikálu Hairspray zrejme bojuje s psychickými problémami. V roku 2010 sa objavila vo filme Ľahko ju zbaliť (Easy A) po boku Emmy Stone. A to bol zároveň jej posledný film, pretože prepadla alkoholu. Odvtedy sa dopustila niekoľkých menších trestných činov a bola zadržaná políciou z dôvodu prechovávania marihuany. V bulvári sa občas objavia jej fotografie, na ktorých pôsobí opitá a dezorientovaná. Novinárom sa priznala, že vraj počuje hlasy. Či sa jedná o prejavy schizofrénie, alebo sa Amanda iba snaží upútať pozornosť medií, nie je známe. 

Isifa

7. Charlie Sheen a priveľa peňazí 

Charlie je kráľom škandálov a vďačným sústom pre bulvár! Už dlhé roky ho máta závislosť od drog, alkoholu, liekov a prostitútok. Paradoxne, po hiatuse jeho úspešnej filmovej kariéry, prišla kariéra televízna. Ako jeho alter ego, Charlie Harper, pritiahol k obrazovkám každý týždeň milióny divákov. Dva a pol chlapa bol vďaka Sheenovi najsledovanejším seriálom roka! A Charlie si to nechal aj poriadne zaplatiť. Ako najlepšie zarábajúci seriálový herec v histórii televízie CBS dostával priemerne od 1až do 2 miliónov dolárov...za epizódu. Z toho sa mu poriadne zatočila hlava. Jeho šialený lifestyle prerušil on sám, keď v roku 2011 vulgárne vynadal chlebodarcovi a tvorcovi seriálu Chuckovi Lorrovi. Charlie si síce pred niekoľkými mesiacmi nasypal popol na hlavu, keď priznal, že Chucka sklamal. Vraj ten celý škandál a odchod zo seriálu ľutuje. No Hollywood nezabúda! Zostáva iba dúfať, že Charlie má nejaké úspory;)

8. Rebecca Gayheart a autonehoda

Žiaľ, táto herečka prišla o filmové ponuky za veľmi tragických okolností. Jej sľubná kariéra sa rozbehla po účinkovaní v seriáli Beverly Hills, 90210. No nestihla sa naplno rozvinúť, pretože v roku 2001 zrazila a usmrtila autom školáka. Podľa vyšetrovateľov urobila Rebecca chybu z nepozornosti! Aj keď sa vyhla väzeniu, veľké filmové produkcie pred ňou raz a navždy zatvorili dvere. Sporadicky sa  objaví v epizódnych seriálových úlohách, no svoj čas venuje najmä manželovi Ericovi Danovi a ich dvoch dcérkam.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie