Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
A žili šťastne...až kým sa po niekoľkých dňoch nerozviedli!
Zdielať na

A žili šťastne...až kým sa po niekoľkých dňoch nerozviedli!

Zdroj: Getty

Láska je mocná čarodejka. No občas nám zamotá hlavu tak, že sa odhodláme k rôznym, často bláznivým, činom. Týchto šesť hollywoodskych párov tento pocit nadmieru dobre pozná. Ich bleskové manželstvá a ešte rýchlejšie rozvody šokovali, aj pobavili zvedavcov na celom svete. Komu z týchto zaľúbencov to vydržalo najkratšie?

1. Lisa-Marie Presley & Nicolas Cage

Po úžasne extravagantnej svatbe na Hawaii v auguste 2002 sa hrdličky rozišli v novembri v tom istom roku. Manželstvo im teda vydržalo 107 dní! Nicholas, ktorý je posadnutý Elvisom Presleym, sucho skonštatoval, že sobáš bol obrovská chyba.

Snáď si, milý Nick, nedúfal, že Lisin tatino si ťa vyberie ako médium?

Getty

2. Bradley Cooper & Jennifer Esposito

Táto herecká dvojica sa zosobášila v decembri 2006, no k rozvodovému právnikovi sa rozbehli už o necelé štyri mesiace. Bradley sa vyjadril, že si odrazu spoločne uvedomili, že si vlastne vôbec nerozumejú...

Čo tak odrazu, Bradley? Žeby Jennifer odmietala prať tvoje ponožky?

Getty

3. Jennifer Lopez & Cris Judd

Kyprá J.Lo (tak sa vtedy nechávala oslovovať) spoznala tanečníka Crisa počas filmovania klipu Love Don't Cost a Thing v septembri 2001. Chalan musel slávnu herečku a speváčku niečím mimoriadne zaujať. Čoskoro mu totiž prisala večnú lásku a vernosť pred oltárom.

Ako sme zakrátko zistili, pre J.Lo má večnosť trvanie 218 dní.

Getty

Spoločný klip sa im vydaril. S manželstvom to bolo horšie:

4. Carmen Electra & Dennis Rodman

Tento vzťah zrejme nechápal nikto! Bizarné spojenie krásnej Carmen a tohto natvrdlého, potetovaného obra dokonca vygradovalo spontánnym sobášom vo Vegas. Rodman, ktorému závideli všetci abonenti Playboya, podal o 9 dní žiadosť o rozvod. Uviedol v nej, že keď sa s Electrou brali, nebol pri zmysloch!

Tak to veru znie ako vysvetlenie hodné génia;)

Getty

5. Kid Rock & Pamela Anderson

Sexbomba má definitívne slabosť pre drsných hulvátov. So zarasteným Kid Rockom sa v júli 2006 zosobášili na jachte. Pamie jachty a domáce videá skrátka miluje...Nevesta mala na sebe biele bikiny a zaľúbený výraz v očiach. Ten jej však do 122 dní náhle vyprchal.

Alebo to bol iba alkohol z krvi?

Getty

6. Colin Farrell & Amelia Warner

Táto dvojica britských dobrodruhov sa vzala (po búrlivom randení) na Tahiti v júli 2001. Po magických štyroch mesiacoch, počas ktorých žúr striedal žúr, zrejme obaja vytriezveli. A zavolali právnikom. Amelia Warner však nemá za čím ľutovať.

Teraz má doma pána Greya alias Jamieho Dornana;)

Getty

Súvisiace články

Najčítanejšie