Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kedysi boli veľkými hviezdami seriálu Melrose Place! Kde sú dnes? - 2. časť
Zdielať na

Kedysi boli veľkými hviezdami seriálu Melrose Place! Kde sú dnes? - 2. časť

Zdroj: Profimedia

Boli úspešní, atraktívni a žili uprostred slnečnej Kalifornie v nóbl štvrti zvanej Melrose Place. Ich pohnuté osudy, zákerné intrigy a trpké sklamania sme sledovali počas siedmich rokov (1992-1999) na televíznych obrazovkách každý týždeň. Chcete vedieť, ako sa hviezdam úspešného sérialu darí dnes? A ako teraz vyzerajú?

David Charvet

Hral postavu krásavca Craiga Fielda, no viacerí si ho pamätáme ako Matta Brodyho z Pobrežnej hliadky.
Charvet je ženatý herečkou Brooke Burke Charvet a majú spolu dve deti. Hral v menej známych seriáloch, naposledy to bol, v roku 2013, Prisoners of the Sun. Charvet je aj úspešným spevákom a dokonca učinkoval v reality šou The Superstars.

Getty

Daphne Zuniga

Ako sympatická Jo Reynolds v Melrose Place mala množstvo fanúšikov. Neskôr sa objavila v ďalších viac-menej úspešných seriáloch ako One Tree Hill a Beautiful People. Daphne sa v tomto roku objaví v troch nových filmoch. Herečka je v Hollywoode známa najmä ako vášnivá ochranárka životného prostredia.

Getty

Thomas Calabro

Jeho postava, doktora Michaela Manciniho, bola jedinou, ktorá zotrvala počas celého trvania seriálu. Thomas zostal sitcomom verný a v posledných rokoch sa objavil v tituloch ako Castle, NCIS, Greek, Without a Trace, či populárnom Glee.

Getty

Rob Estes

V Melrose Place bol ako Kyle McBride idolom mnohých žien. Estes sa objavil aj ďalšom známom seriáli, Beverly Hills, 90210.
Robovi sa podarilo vybudovať si celkom slušnú hereckú kariéru. Hral aj v seriáloch Právo a poriadok, Gilmore Girls a Psych.
V rokoch 1992-2006 bol ženatý s kolegyňou Josie Bissett.

Getty

Josie Bissett

Bývalá modelka Josie preslávila jej úloha milej Jane Andrews Mancini. Po sláve, ktorú jej zabezpečil Melrose Place, sa objavila v Zákon a poriadok: Special Victims Unit a The Secret Life of the American Teenager. Momentálne účinkuje v ďalšom seriali, When Calls the Heart. S bývalým manželom Robom Estesom vychovávajú dve deti.

Getty

 Marcia Cross

Marcia si v Melrose Place zahrala psychotickú doktorku Kimberly Shaw.
Následne sa táto ryšavka objavila v jej najslávnejšej úlohe ako Pani Dokonalá: Bree Van de Kamp v kultových Zúfalých manželkách. Táto rola a najmä Marciin talent jej zabezpečili 3 nominácie na Zlatý glóbus a dokonca prestížnu televíznu cenu Emmy. V súkromí našla šťastie po boku Toma Mahoneyho a vychovávajú spolu dvojičky.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie