Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fanynky Toma Hardyho milujú, no jeho slávna kolegyňa ho nenávidí!
Zdielať na

Fanynky Toma Hardyho milujú, no jeho slávna kolegyňa ho nenávidí!

Zdroj: Getty

Toto sa nemal nikto dozvedieť! No stalo sa. Dcéra Lennyho Kravitza a hviezda filmu Divoká babská jazda, Zoë, si počas nedávneho rozhovoru s novinármi zaspomínala na detaily nakrúcania filmu Mad Max: Zbesilá cesta a prezradila viac, než pôvodne chcela...V šoku nezostal iba Tom Hardy, ale aj jeho kolegyňa, Charlize Theron, ktorá napokon priznala, že im to pred kamerou neklapalo!

„ Neskutočne si liezli na nervy! Nemali medzi sebou žiadnu chémiu. Je to asi tým, že boli v púšti príliš dlho, šesť mesiacov horúčav človeka poznačí. Možno to bolo únavou, ja neviem... Kričali po sebe a stále mali dôvod na hádky. Bolo pomerne náročné filmovať, keď sa oni dvaja neustále provokovali a útočili na seba!” prekvapila úprimnosťou Zoë.

Zoë nechtiac vyvolala škandál

Zoë nechtiac vyvolala škandál

Continental film

Charlize Theron sa na adresu fešného kolegu vyjadrila veľmi otvorene:

Počula som, že k niektorým kolegom bol milý. Ja to potvrdiť nemôžem. Hádali sme sa ako psy! Vždy mu na mojom výkone niečo prekážalo. Možno to bolo kvôli našim postavám, ktoré spolu pred kamerou bojovali? Často sa hádal s režisérom, lebo nebol spokojný so zábermi. Na nakrúcanie s ním nespomínam s láskou...”

Paradoxne, sexi herec o celej nepríjemnej kauze až donedávna nič nevedel:

O tom som vôbec netušil. Som sklamaný, že mi to nikdy nepovedala do očí. Ja ju považujem za úžasnú herečku, je neuveriteľne talentovaná a veľmi som si ju vážil!” dodal sklamaný herec počas nedávneho rozhovoru s novinármi magazínu Esquire.

Esquire

Trailer k Tomovej novinke Dunkirk:

Film Dunkirk bude v našich kinách od 20.júla.

Najčítanejšie