Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodinná idylka: Megan Fox sa vrátila k manželovi a synom oblieka šaty
Zdielať na

Rodinná idylka: Megan Fox sa vrátila k manželovi a synom oblieka šaty

Zdroj: Getty

Bývalá modelka, herečka a trojnásobná mamička sa objavuje v rebríčkoch najkrajších žien sveta pravidelne už niekoľko rokov. V ostatnom období ju zamestnávala najmä výchova jej synov, no kráska sa už čoskoro vráti aj na plátna kín. A tam jej aktivity zďaleka nekončia;)

Pôvabná brunetka je aktuálne hviezdou seriálu New Girl a Instagramu (4.3 miliónov fanúšikov je už veľmi slušné číslo) a má veľkú ambíciu uspieť aj na módnom trhu.  

Mega

31-ročná rodáčka z Tennessee najnovšie svetu predstavila vlastnú kolekciu luxusnej značky Frederick´s of Hollywood a v reklamnej kampani sa premenila na zvodnú dračicu. Uhádli by ste si, že táto žena má doma už tri deti?
Kráska má novú líniu bielizne a film

Megan je hviezdou Instagramu

Instagram

Noah (4), Bodhi (3), Journey (11 mesiacov) a ich nevlastný brat Kassius našli v Megan nielen láskyplnú mamu, ale aj autoritu. Aspoň podľa nedávneho vyjadrenia jej manžela Briana Austina Greena, ktorý počas Women's Choice Awards prezradil, akou skvelou matkou je:

Noah a Bodhi si smú obliecť čokoľvek. Megan ich učí úplnej slobode vyjadrovania sa

Noah a Bodhi si smú obliecť čokoľvek. Megan ich učí aj úplnej slobode vyjadrovania sa

Splash

„ Je veľmi zásadová, chalani pred ňou majú obrovský rešpekt. Učí ich, že ľudia sú si rovní, každý má pomáhať každému a nikto nie je nikomu nadradený! Je mojou úlohou viesť našich synov k rešpektu voči ženám a to tak, že ich matku podporujem a naše rozdielne názory riešime vždy v súkromí,” prezradil herec, ktorý s Megan Fox tvorí pár od roku 2004. Aj napriek ich občasným nezhodám a rozchodom, sa dvojica napokon vždy udobrila. Tak tomu bolo aj pred niekoľkými mesiacmi, keď herečka stiahla žiadosť o rozvod.​

Poster k filmovej novinke Zeroville:

Facebook

Najčítanejšie